bebesaint Postat Martie 26, 2012 Autor Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Ai luat la pret bun,km putini,an fab.bun practic ai un Jimny super bafta Multumesc frumos. L-am luat de la voi din Targu Secuiesc :D Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Salut. Sa o stapanesti sanatos. Daca e, da-mi pm cu numarul de telefon si cand iesim in offroad te invitam. Suntem doi cu Jimny si mai sunt si altii. Facem iesiri de dificultate medie sau soft, in functie de utilaje si experienta participantilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 10, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Salut. Sa o stapanesti sanatos. Daca e, da-mi pm cu numarul de telefon si cand iesim in offroad te invitam. Suntem doi cu Jimny si mai sunt si altii. Facem iesiri de dificultate medie sau soft, in functie de utilaje si experienta participantilor. Salut. Clar ma tenteaza! :D Totusi, momentan sunt inca reticent daca o sa fac fata atat eu cat si masina. Mi-e frica sa nu fiu considerat o povara la o iesire cu alti "colegi" care nu sunt neinitiati. Oricum, daca ma luati cred ca sigur vreau si eu sa merg! O sa iti dau pe pm numarul meu de telefon. P.S. Care sunt cele 2 Jimny-uri? M-am tot uitat prin oras dupa celelalte Jimny-uri si deja le stiu dupa culoare si numar de inmatriculare. Da-mi ceva detalii despre voi, masini, poate ceva poze de la iesirile voastre... Multumesc frumos! Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Inca nu am iesit cu ele. Doar ce le avem luate. Dar, practicam de ani de zile offroadul :) Daca esti cuminte si ascultator totul e in regula, nu are ce sa ti se intample :P Stai fara grija, esti pe maini bune... nu ai de ce sa iti faci griji. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 11, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Inca nu am iesit cu ele. Doar ce le avem luate. Dar, practicam de ani de zile offroadul :) Daca esti cuminte si ascultator totul e in regula, nu are ce sa ti se intample :P Stai fara grija, esti pe maini bune... nu ai de ce sa iti faci griji. Bine atunci. Ramane sa ne auzim si sa discutam mai mult pe tema asta. Clar vreau si eu sa ies cu voi. Multumesc :) Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Te sun si vorbim. Week-end-ul asta nu iesim sigur dar urmatorul, e foarte posibil. Macar una usoara de acomodare cu masinile, tu cu noi, etc. Eventual facem un tur de Garboavele pe varianta soft, ca exista si una mai hard care nu prea e buna pentru neinitiati. O sa ramai uimit cate trasee sunt in zona noastra si ce frumuseti ascund. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 11, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Te sun si vorbim. Week-end-ul asta nu iesim sigur dar urmatorul, e foarte posibil. Macar una usoara de acomodare cu masinile, tu cu noi, etc. Eventual facem un tur de Garboavele pe varianta soft, ca exista si una mai hard care nu prea e buna pentru neinitiati. O sa ramai uimit cate trasee sunt in zona noastra si ce frumuseti ascund. Sunt din ce in ce mai nerabdator.:banana Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Te cred ca esti nerabdator , era si timpul . O sa o rog pe fiica mea sa-ti numere semnele de buna purtare de pe vopsea ... ca pe mine nu m-ar lasa inima .... Distractie placuta ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Re: M-am JIMNYficat! Bebesaint, un singur lucru iti garantez la iesirile cu noi. O sa-ti placa! Suntem echilibrati si nicidecum genul kamikadze care avem de demonstrat ceva. Cel mai mult ne intereseaza plimbarea in natura, cat mai virgina posibil si nu plecam la drum sa vedem cat de bune sunt masinile noastre sau noi, in offroad. Nu ne apucam sa trecem printr-un sant de dragul de-a demonstra ce? Daca vedem o balta hop prin ea, etc... avem un alt mod de a intelege offroadul. Unul mai pasnic si mai placut si agrementul e principalul scop. Astazi te sun :wink: N-am mai sunat ca ne-am apucat de Jimnyul colegului si i-am pus amortizor de directie pe dizelachele lui. A iesit foarte bine si e multumit. @cos, ar trebui sa ne stim :wink: Editat Aprilie 12, 2012 de Kingy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 12, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Te cred ca esti nerabdator , era si timpul . O sa o rog pe fiica mea sa-ti numere semnele de buna purtare de pe vopsea ... ca pe mine nu m-ar lasa inima .... Distractie placuta ! :ha: sper din tot sufletul sa nu fie nevoie! Altfel o sa trebuiasca sa dau explicatii sotiei :beat (ea merge cu ea la servici)... Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 12, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Bebesaint, un singur lucru iti garantez la iesirile cu noi. O sa-ti placa! Suntem echilibrati si nicidecum genul kamikadze care avem de demonstrat ceva. Cel mai mult ne intereseaza plimbarea in natura, cat mai virgina posibil si nu plecam la drum sa vedem cat de bune sunt masinile noastre sau noi, in offroad. Nu ne apucam sa trecem printr-un sant de dragul de-a demonstra ce? Daca vedem o balta hop prin ea, etc... avem un alt mod de a intelege offroadul. Unul mai pasnic si mai placut si agrementul e principalul scop. Astazi te sun :wink: N-am mai sunat ca ne-am apucat de Jimnyul colegului si i-am pus amortizor de directie pe dizelachele lui. A iesit foarte bine si e multumit. @cos, ar trebui sa ne stim :wink: Din cate mi-ai povestit pana acum, nu pot decat sa fiu bucuros si increzator ca o sa iasa ceva frumos. :h5 Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: M-am JIMNYficat! A venit si momentul mult asteptat: maine Jimnyca primeste o revizie cu schimbare de ulei si filtre, sper sa reusesc sa montez amortizorul de directie si un kit inaltare (multumesc Roly) si un set de flanse distantiere. :ypu Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Sa inteleg ca ai fost cu baietii la plimbare si te-a prins microbul modificarilor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Sa inteleg ca ai fost cu baietii la plimbare si te-a prins microbul modificarilor? :D Inca nu am iesit, in schimb e cam stabilita "iesirea". Ne-am intalnit, ne-am cunoscut, am discutat si am ascultat (chiar am multe de invatat de la ei). Modificarile masinii le aveam in plan de mult timp, doar ca a fost nevoie de un "imbold". P.S. Multumesc Cristi. :h5 Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 29, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Rezolvat cu revizia mecanica a masinii, cat si cu modificarea. Rezultatul.... SUPER MULTUMIT!! Atasez si ceva poze: Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Super tare .... Te invidiez .... tare de tot. Spre nefericirea mea nu am reusit sa-mi conving nevasta sa ne luam Jimny (nu ai fost foarte convingator :grin:) si pe mine scrie Panda 4x4 in viitorul apropiat. Dar sa fiu al naibii daca nu fac din ea un Jimny ... fara reductor :j Unde ai facut modificarile? Daca imi iese pasenta cu Panda 4x4 o sa am nevoie de un mecanic "open minded" ... ca am in gand multe modificari destul de neortodoxe. Iti doresc sa o supui la macar jumate din supliciile pe care le programasem io' ptr ipoteticul si irealizabilul meu Jimny. Apropos ... te pasioneaza o mare (Corbu ... Vadu) maine? :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: M-am JIMNYficat! stiu locuri sublime de testat "jucaria" p'acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Aprilie 29, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: M-am JIMNYficat! stiu locuri sublime de testat "jucaria" p'acolo. Hehe... multumesc frumos pentru invitatie, dar maine trebuie sa fiu la munci. Mare pacat...mare... pentru ca am auzit numai vorbe frumoase despre Vadu si nu am apucat sa il vad. Noi o sa lucram si de 1 Mai, asa ca... :( "Piesele" le-am montat la cumnatul meu la Braila. Nu trebuie sa fii deloc "open minded" pentru montajul unor distantiere de arcuri si flanse de roti. Cu amortizorul de directie ar fi poate ceva mai greu, dar un mecanic va sti intotdeauna sa "imblanzeasca fierul". Imi pare rau sa aud ca nu o sa iti iei Jimny. (cred ca pretul a fost singurul impediment, deoarece dimensiunea nu cred ca l-ar dezavantaja in fata lui Panda) Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Impedimentul a fost lipsa usilor 3 si 4. Ce vrei ... femeile astea :uameni ... ca pretul e cam tot p'acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Cu placere Ionut. A iesit treaba buna din cate vad. Felicitari. P.S. colegii din Galati, folositi cu incredere telefoanele si anuntati si pe altii ca se strage trupa frumoasa pentru plimbare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Foarte frumusica masina. Ma bucur sa vad ca ai pus niste flanse de calitate. Am avut pe vitara mea si am fost extrem de multumit. Inca odata felicitari:h5 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Mai 6, 2012 Autor Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Multumesc pentru aprecieri baieti! :h5 Si eu sunt foarte multumit de aspectul si functionalitatea masinii dupa modificarile astea. Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cnb Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Salut Sunt de cateva zile proprietarul unui Jimny. Sunt cam nou in toata chestia asta cu 4X4 si as avea nevoie de niste informatii de unde as putea sa achizitionez la un pret ok proiectoare pentru capota, snorkel, jenti cu cauciucuri pentru noroi si un kit de inaltare de 3 max 4 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Pana intra Ionut(bebesaint) sa-ti raspunda iti spun eu cateva cuvinte. In primul rand sa stapanesti sanatos masina. Apoi, kit de inaltare de 3,8cm gasesti la Roly. Vezi ca are anunt si aici pe site. Iti pot oferi toate informatiile in legatura cu montarea lui. Dupa aia, exista scuturi integrale pentru "burta" masinii la 330ron. Eventual imi dai pm si-ti spun exact furnizorul. Uita de proiectoare. Pune un kit bi-xenon de 35w cu temperatura de culoare de 5000 si nu vei mai avea nevoie de niciun proiector, garantat. In felul asta nu strici nici aspectul optic al masinii. Snorkel. Ai vazut cat de sus e admisia la Jimny? Esti sigur ca vrei snorkel? Nu de alta dar daca ajungi sa ai nevoie de snorkel ca intri in apa in halul ala de adanca, nu vreau sa ma gandesc ce pestisori ai si in habitaclu. Eventual sa-ti iei si tu tub din ala de respirat ca scafandrii. Lasand gluma la o parte, nu iti recomand sa intri in apa mai adanca de 50cm iar pentru asta nu ai nevoie de snorkel. Jante, pastreaza-le pe ale masinii si pastreaza si dimensiunea standard a pneurilor. Alege doar un profil mai agresiv pentru scopul care ti l-ai propus si aia e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Mai 9, 2012 Autor Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Salut Sunt de cateva zile proprietarul unui Jimny. Sunt cam nou in toata chestia asta cu 4X4 si as avea nevoie de niste informatii de unde as putea sa achizitionez la un pret ok proiectoare pentru capota, snorkel, jenti cu cauciucuri pentru noroi si un kit de inaltare de 3 max 4 cm. Cristi a "punctat" foarte bine si destul de detaliat despre ce te interesa pe tine. Kit inaltare la cel mai bun pret are Roly (vezi ca a postat aici putin mai sus), la anvelope nu stiu ce sa iti zic pentru ca nici eu nu am, snorkel gasesti tot pe forum daca folosesti functia "cautare" iar cu proiectoarele de capota eu zic ca nu se merita (am incercat si eu si mi se par porcarii). Vezi ca am o poza/doua mai pe la inceputul threadului cu un set de proiectoare pe suport plastic care erau jalnice din toate punctele de vedere (parerea mea). Detalii referitoare la modificari gasesti foarte multe daca cauti aicipe forum la sectiunea Suzuki/Jimny. Pentru alte detalii, iti mai raspundem si noi la intrebari (cat ne mai pricepem si noi) :D P.S. Salut Cristi! :h5 Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate