drujba Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 (editat) Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Iata ca baietii nostrii impreuna cu batrana noastra Dacia 1300 au ajuns in Mongolia. Pozele pe care le au pe site-ul lor sau pe facebook sunt spectaculoase. Au ajuns cu Dacia lor (botezata Miorita) pana pe la aproape 4000 metrii altitudine, fara niciun fel de modificare..., doar cu vointa. E foarte frumos din partea lor ca au la ei un drapel Romanesc pe care il afiseaza peste tot pe unde se opresc. Mai multe detalii aici: http://www.facebook.com/dacioti sau aici: http://www.freemiorita.ro Enjoy! Editat August 21, 2012 de drujba alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Daciotii au ajuns la Ulan Bataar cu Dacia. http://www.facebook.com/dacioti alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Frumos,felicitari DACIOTILOR Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Ar mai fi interesat cineva pentru 2013 de un asemenea proiect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Ar mai fi interesat cineva pentru 2013 de un asemenea proiect? si cam ce masina ai vrea tu sa folosesti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Cam as avea de unde sa aleg. Ma refeream la proiectul lui Max, nu la dacioti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Datorita unor probleme personale, nu am putut sa ma mai ocup de acest proiect dar ini nici un caz nu l-am abandonat. Este si va fi unul din telurile mele. Am rabdare... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Te rog tine-ne la curent cind vrei sa demarezi acest proiect. Eu personal imi doresc mult sa particip la aceasta expeditie. Stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian45 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Salutare tuturor , Vad ca cine a initiat acest topic nu mai spune nimic - ce au facut ? - In alta ordine de idei lansez de pe topicul meu plecare in Mongolia in vara deci cei interesati sunt asteptati . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 si eu sunt curios PS: bafta in expeditie!:h5 Editat Ianuarie 17, 2013 de ak47apache Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Salutare tuturor , Vad ca cine a initiat acest topic nu mai spune nimic - ce au facut ? - In alta ordine de idei lansez de pe topicul meu plecare in Mongolia in vara deci cei interesati sunt asteptati . Din pacate pentru mine nu s-au aliniat inca planetele dar proiectul ramane inca in cap pana cand voi reusi. In acest an sper sa definitivez masina cu care vreau sa fac expediatia asta si anul viitor sa ii dau drumul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: Proiect - Expeditie in Mongolia in 2012 Idem, trebe sa ne intalnim mai des, poate facem echipa,vad ca Africa cam fierbe.... Editat Ianuarie 17, 2013 de suvi Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate