bogthebat Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Acum ca a venit frigul, am observat ca scaunul soferului nu se incalzeste. Nu am arsa nici o siguranta, m-am uitat si pe dedesupt, sa vad daca nu cumva e iesit vreun fir/ releu, dar totul e la locul lui. Vreo sugestie.....? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Incalzire scaune Disco2 Si la mine la fel , Marcel crede ca sant rezistentele arse dar trebuie sa mai fac un drum la el sa se uite mai bine , ca e bine cand stau pe cald discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Incalzire scaune Disco2 Si la mine la fel , Marcel crede ca sant rezistentele arse dar trebuie sa mai fac un drum la el sa se uite mai bine , ca e bine cand stau pe cald Hmmmmm, unde sunt rezistentele? In scaun, in plasa de incalzire sau sunt niste sigurante? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Re: Incalzire scaune Disco2 Plasele alea(elementii) de incalzire sunt de fapt niste rezistente de manganina ca la paturile/pernele electrice...nasolia e ca sunt legate in serie si daca doar cea din sezut sau cea din speteaza e intrerupta nu mai merge nici una... trebuie sa ajungi la contactele fiecareia sa verifici cu un ohmetru...de multe ori se ard acolo unde e contactul elementului de incalzire. Uita-te in RAVE la SEATS > Repairs > Heating element cushion/squab. Bine-nteles ca inainte trebuie sa verifici cu voltmetrul daca ai tensiune in mufa de alimentare. Daca nu ai tensiune atunci revino si mai vorbim..si sa specifici daca ai scaune electrice sau manuale Editat Octombrie 24, 2011 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Incalzire scaune Disco2 Bogdan, daca tin bine minte, tu ai scaune electrice parca. Nu stiu de ce pentru ca nu ma pricep la treburi din astea dar schema pt scaunele electrice pare ceva mai nasoala decat cea pt scaune manuale. Sper sa ajute schemele. Scaune Electrice Scaune Manuale Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Incalzire scaune Disco2 Am scaune electrice.... PS Traiane, dar chiar ca mai ai putin si reciti din RAVE:ha: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Incalzire scaune Disco2 Daca nu am avut si noi bani de Toyota :ha::ha: Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Incalzire scaune Disco2 in general pe rezistentele de incalzire e montat un termostat ceea ce face folosirea unui multimetru in diagnoza un pic inutila....din experienta stiu ca in 90% la suta din cazuri se strica ''plasa'' ....pt a verifica butonul scoti mufa de la incalzire si o verifici cu un amarat de bec de macar 5w ( butonul fiind cu reostat s ar putea ca un voltmetru sa te insele -sa ai tensiunea de aprox 9-12 v dar sa nu ai amperajul necesar) in cazul in care gasesti rezistenta arsa pt o reparatie mai ieftina se gasesc kit uri de incalzire in scaune la aprox 150 roni sau kituri pt dacia logan din care poti folosi doar plasele ...in general plasele ''originale''sunt destul de scumpe ( 3-400 roni bucata) scaune de ''disco'' nu am reparat niciodata dar de alte masini am facut destule ...ce am postat aici se inscrie la capitolul ''in general'' dar nu cred ca disco ul sa fie masina cu motz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate