Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Clujului 2007 02-05 august

Postări Recomandate

02-05 August!

Deci, prieteni, si anul acesta se organizeaza concurs langa Cluj. Este un fapt confirmat de Gyula Kirkosa, presedintele clubului Transsylvania Off Road, organizator al acestei eveniment.

Ca noutate: Va fi organizata langa Baisoara, la o altitudine de peste 1400m...deci peisaje incredibile...garantat!

CATEGORII: Standard, Open, Extrem, Moto si Quad

Contact: Kirkosa Gyula: kirkosagyula@yahoo.com sau 0749262292 - Gyula

Va asteptam cu drag!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 261
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

ma sunat azi Gyula si sapt viitoare se inscrie la noi pe forum. va veni cu invitatia oficial ptr cupa Clujului 2007.eu dupa 3 cupe a Clujului va asigur ca renteaza sa mergem. distractie maxima si trasee profesionale. sper sa mergem cit mai multi.
Link spre comentariu

ma sunat azi Gyula si sapt viitoare se inscrie la noi pe forum. va veni cu invitatia oficial ptr cupa Clujului 2007.eu dupa 3 cupe a Clujului va asigur ca renteaza sa mergem. distractie maxima si trasee profesionale. sper sa mergem cit mai multi.

Daca imi vine arcul in timp util, ma duc si eu. Daca nu, poate ma duc doar cu motocicleta pana acolo.

Link spre comentariu

Daca imi vine arcul in timp util, ma duc si eu. Daca nu, poate ma duc doar cu motocicleta pana acolo.

daca nu o rezolvi cu o sudura HD :lol:

Link spre comentariu

daca nu o rezolvi cu o sudura HD :lol:[/quote:d9honqsl]

A fost sudura HD o data pe el. Dar am rupt-o si pe aia :lol:

Link spre comentariu

daca nu o rezolvi cu o sudura HD :lol:

A fost sudura HD o data pe el. Dar am rupt-o si pe aia :lol:[/quote:3sw1ha3n]

la cj vine si liviu iernean cu asistenta si are aparat de sudura pe ea , deci esti rezolvat :lol:

Link spre comentariu

Defapt el mi-a spus sa postez asta pe forum :)

Link spre comentariu

Re: poze

sper satzi spuna sa postezi si poze ! :twisted: :roll: :lol: 8)

Mai bine ai veni la concurs :lol: Stiu ca vrei!

hai sa dai interviu :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator Figo

Re: poze

hai sa dai interviu :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

mai bine dau de baut ! :twisted: :twisted:

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
Daca organizatorii au nevoie de un medic la competitie le stau la dispozitie...

Dupa "Eurocarpatica 2007" ma simt intrat in mediul competitiilor 4x4... ca medic...

Poate asa reusesc sa cunosc mai multi dintre voi , in afara de hamat5 si max pe care am avut onoarea sa-i intalnesc la Baia Mare.

Hai tu la Sibiu si vedem acolo.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Dupa "Eurocarpatica 2007" ma simt intrat in mediul competitiilor 4x4... ca medic...

Poate asa reusesc sa cunosc mai multi dintre voi , in afara de hamat5 si max pe care am avut onoarea sa-i intalnesc la Baia Mare.

Dar văd că-ţi place să vuieşti pe lângă cei care stau liniştiţi la un suc...

Link spre comentariu

Multumim mult!!!!

O sa vorbesc cu presedintele clubului, eu nu stiu daca treaba asta e rezolvata sau nu. O sa revin (poate numai luni ca plecam la munte din nou :grin: )

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am vazut ca unii nu prea stiu unde e Baisoara.

Iata o harta

http://www.offroadtranssylvania.ro/img/harta.jpg

este marcat cu rosu drumul si benzinaria (tot acolo puteti intreba si de vulcanizare, ambele vor fi deschise non-stop pentru voi pe parcursul concursului)

Deci, drumul: Cluj Napoca, (spre iesirea spre Oradea), Floresti, Luna de Sus, Vlaha, Savadisla, Lita, Liteni, Sacel, Baisoara (atentie mare, se face dreapta pe al doilea drum, nu pe Valea Ierii ci pe drumul unde scrie Complex turisti Muntele Baisorii, sau asa ceva), acolo mergeti drept si ajungeti unde trebuie (acolo se termina si drumul defapt)

Daca mai aveti intrebari, gasiti aici persoane de contact (sau in cel mai rau caz sunt si eu)

http://www.offroadtranssylvania.ro/nyitolap.php

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare