dominator Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Buna ziua, s-a gasit in noaptea de 22-23.10.2011 in zona BRD Marasti, un metis de talie mare cred ca este de Malamut, dar poate si Huski. Are la gat o zgarda de forta. A fost lovit de o masina, acum este bine, este ingrijit si tratat. 0757-181.485 Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Gasit metis malamut - zona Marasti, Cluj Parca seamana mai mult cu huski... Ce a zis veterinarul, rasa, sex, varsta?? Daca vrei sa nu-l tii, da-mi un semn ca am 2-3 prieteni care vor huski, dar nu pot sa-i ajut, pt ca pe a mea o vaccinez.... mi-a ajuns 3 serii de pui :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Gasit metis malamut - zona Marasti, Cluj doctore stii bancul cu cicumcizia si castrarea? vezi ca si dupa vaccin o sa ai pui :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Gasit metis malamut - zona Marasti, Cluj Daca scriam ca o intep de 2 ori pe an se intelegea altceva.. :ha: Oricum, nu a mai ramas gravida de pe vremea cand "Tanar si Nelinistit" era pe la ep. 3700, desi ii place actiunea.. :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate