razvan_m2002 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Vreau sa ridic si eu o intrebare in legatura cu marirea puterii motorului de 2.8 td de pe MK2, prin schimbarea turbinei cu una mai mare. se poate? ce model de turbina s-ar potrivi? cu cat s-ar putea marii puterea motorului? de unde se pot gasi turbine sh? Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td? operatia asta am facut-o eu la o Toyota LandCruiser Lj70.....i-am inlocuit turbina originala cu o turbina de utilaj JCB....... traseul de ungere al turbinei a trebuit refacut....au trebuit confectionate flanse de adaptare....si alte batai de cap la Mitsubishi....mai intervine si problema de spatiu.... eu personal as pune un motor V6....benzinar sfatul meu e sa nu te incurci cu turbine second.....una noua e sfanta...dar scumpa.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td? se poate? Da. ce model de turbina s-ar potrivi? O gama larga atat timp cat ii pui o flansa adaptoare, bolt on ma indoiesc sa gasesti ceva. cu cat s-ar putea marii puterea motorului? O modificare completa si corecta iti poate marii puterea si cu 30-40%. de unde se pot gasi turbine sh? Dezmemmbrari. Inainte de toate poti sa mergi la un pompagiu sa ti dea debitul mai mare din pompa de injectie, sa te joci un pic cu actuatorul care comanda turbina, eventual si un intercooler mai eficient si cred ca vei fi multumit de rezultat. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_m2002 Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td? daca maresc debitul la pompa automat imi creste si consumul nu-i asa? Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td? daca maresc debitul la pompa automat imi creste si consumul nu-i asa? sigur vei avea un consum mai mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 (editat) Re: se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td? Nu neaparat mai mare - pe asfalt , unde vei avea nevoie de mai putina pedala in mers , teoretic nu e aproape nici o diferenta .Consumul marit apare din demarajele mai rapide ( cine crede ca se poate abtine de la asemenea avantaj sigur n-a incercat pina acum ) .bineinteles ca depinde si cit de mult e debitata pompa . In teren e alta discutie ....dar si alte avantaje . Puterea nu niciodata destula , orice motor ar fi , de la aer comprimat la racheta . Editat Octombrie 30, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td? parerea mea.......off road nu inseamna liniute:br........daca ai singe in instalatie faci off road si cu 1.6.....(cu vitara binenteles):wink:..... :tk Editat Noiembrie 20, 2011 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td? eu am marit debitul la 2,8 tdi in toamna asta si am chinuit masina in iarna asta prin nameti si s-a vazut la consum, dar si la demaraj si tractiune. la mers normal nu se vede diferenta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td? parerea mea.......off road nu inseamna liniute:br........daca ai singe in instalatie faci off road si cu 1.6.....(cu vitara binenteles):wink:..... :tk Si cu 1.3.Eu cu ala fac!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate