Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td?

razvan_m2002

Postări Recomandate

Vreau sa ridic si eu o intrebare in legatura cu marirea puterii motorului de 2.8 td de pe MK2, prin schimbarea turbinei cu una mai mare.

se poate?

ce model de turbina s-ar potrivi?

cu cat s-ar putea marii puterea motorului?

de unde se pot gasi turbine sh?

Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: se poate monta o turbina mai mare pe MK2 2.8 td?

operatia asta am facut-o eu la o Toyota LandCruiser Lj70.....i-am inlocuit turbina originala cu o turbina de utilaj JCB.......

traseul de ungere al turbinei a trebuit refacut....au trebuit confectionate flanse de adaptare....si alte batai de cap

la Mitsubishi....mai intervine si problema de spatiu....

eu personal as pune un motor V6....benzinar

sfatul meu e sa nu te incurci cu turbine second.....una noua e sfanta...dar scumpa....

Link spre comentariu

se poate? Da.

ce model de turbina s-ar potrivi? O gama larga atat timp cat ii pui o flansa adaptoare, bolt on ma indoiesc sa gasesti ceva.

cu cat s-ar putea marii puterea motorului? O modificare completa si corecta iti poate marii puterea si cu 30-40%.

de unde se pot gasi turbine sh? Dezmemmbrari.

Inainte de toate poti sa mergi la un pompagiu sa ti dea debitul mai mare din pompa de injectie, sa te joci un pic cu actuatorul care comanda turbina, eventual si un intercooler mai eficient si cred ca vei fi multumit de rezultat.

Link spre comentariu

Nu neaparat mai mare - pe asfalt , unde vei avea nevoie de mai putina pedala in mers , teoretic nu e aproape nici o diferenta .Consumul marit apare din demarajele mai rapide ( cine crede ca se poate abtine de la asemenea avantaj sigur n-a incercat pina acum ) .bineinteles ca depinde si cit de mult e debitata pompa .

In teren e alta discutie ....dar si alte avantaje . Puterea nu niciodata destula , orice motor ar fi , de la aer comprimat la racheta .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

parerea mea.......off road nu inseamna liniute:br........daca ai singe in instalatie faci off road si cu 1.6.....(cu vitara binenteles):wink:.....

:tk

Editat de jighi

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

parerea mea.......off road nu inseamna liniute:br........daca ai singe in instalatie faci off road si cu 1.6.....(cu vitara binenteles):wink:.....

:tk

Si cu 1.3.Eu cu ala fac!:banana

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare