toeds Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 salutatare tuturor ! stie cineva ce dimensiuni au crucile cardanice pt. cardanul fata de trooper 2,6i scurt, 2 usi ? am incercat sa la cumpar si m-au intrebat dimensiunile... si poate facem o lista cu magazinele,centrele de dezmembrari,oameni de bine, de unde putem sa procuram piese pt. isuzu. poate facem un post in cadrul rubricii isuzu cu ce piese are fiecare dintre noi-cu isuzu- de vanzare,schimburi,donatii. sunt sigur ca cei mai vechi in bransa au in garaj piese de care au si uitat... multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: cruci cardanice salutatare tuturor ! stie cineva ce dimensiuni au crucile cardanice pt. cardanul fata de trooper 2,6i scurt, 2 usi ? am incercat sa la cumpar si m-au intrebat dimensiunile... si poate facem o lista cu magazinele,centrele de dezmembrari,oameni de bine, de unde putem sa procuram piese pt. isuzu. poate facem un post in cadrul rubricii isuzu cu ce piese are fiecare dintre noi-cu isuzu- de vanzare,schimburi,donatii. sunt sigur ca cei mai vechi in bransa au in garaj piese de care au si uitat... multumesc. Am eu : 29.1mm x 78.0mm. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: cruci cardanice am cateva piese , puteti apela la 0733103004:tk preturile sant negociabile an limita bunului simt !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: cruci cardanice salut cristi ! saritor , ca intotdeauna. totusi , enumera si tu cam ce piese ai, eu mai stiu cate ceva dar multi nu stiu. mai o reparatie, mai o modificare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: cruci cardanice macfero: ai pm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: cruci cardanice piese sant foarte multe !!!!!!!!!!! enumar cateva: punte spate , punte fata fara planetare, cardane carlige de remorcare ,arcuri lamelare, bara fata si spate ...........:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: cruci cardanice :g Revin la sfarsitul acestui week-end (am planificat curatenia de toamna....) cu o lista de piese si din garajul meu most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: cruci cardanice @ silviu: :tk am rezolvat cu crucile cardanice fata( inca nu le-am montat si bine am facut) si am descoperit si un burduf la planetara crapat bine...pt. asta am vb pentru luni... asa ca zilele urmatoare o urc frumos pe elevator :wink: , trag de toate alea pe acolo....si atunci sa vezi veselie...:ha:.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: cruci cardanice spor la reparat colegu !!!!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 (editat) Re: cruci cardanice traiasca mecanicul! @cristi: piesele tot acolo te ai? trebuie sa vb despre arcurile spate. acum ca m-a luat gura pe dinainte sa spun pana la capat.... prin primavara am schimbat un rulment fata si am vazut o lamela de la arcul stanga rupta,tot atunci am stabilit ca voi schimba si bucsile de la arcuri, dar a ramas la stadiul de intentie... m-am uitat mai atent zilele astea si am vazut ca sunt uzate "bine-bine" asa ca ideea de a schimba doar unul a cazut. in concluzie: caut arcuri pt trooper scurt,1988, 2 usi, cat mai bune. Editat Octombrie 29, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: cruci cardanice @silviu: asteptam lista cu inventarul...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: cruci cardanice @silviu: asteptam lista cu inventarul...:h5 Pai sa incepem lista: - usi fata stg + dr, complete , pt modelul cu 5 usi; - usi spate stg + dr, complete; - usi portbagaj (mare + mica), complete; - capota motor; - panouri tapiterie usi model cu 5 usi; - motor 2,6i complet, fara anexe; - radiator apa + difuzor; - saxofon complet + sonda lamda; - bucse mari de la arcuri spate (lamelare); - radiator climatizare + comenzi climatizare complet; - instalatie electrica originala completa pt 2,6 i; - alternator original; - bara fata cu flapsuri originala; - masca radiator; - suport roata de rezerva; - piulite roti originale + saibe pt ornamente roti; - ornamente roti fata + spate cromate; - tubulaturi diverse pt motor si climatizare; - 2 cauciucuri noi (2000 km) A/T, Bridgestone Dueler 225/70/16; - scaune velur, de fata cu rabatare (pt masini cu 2 usi); - sistem amortizare scaune fata, stg + dr; Asta este ceea ce am identificat in garaj, mai trebuie sa dau o tura si pe unde mai am sasiurile pentru eventuale oferte pe punti, etrieri, etc. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: cruci cardanice bun! ia sa vedem ce avem pana acum: -elemente de caroserie: usi,capota,usi spate -un motor 2,6i -un alternator -scaune -arcuri -parbriz,luneta,geamuri laterale -cardane -2 anvelope -etrieri -radiator -saxofon -instalatie electrica 2,6i ai alte maruntisuri, bineinteles de trooper de-al nostru. mai stiu eu pe undeva un electromotor, un sasiu, parca puntile, o sa ma uit mai atent. cine se mai inscrie ? poate punem de o masina completa...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: cruci cardanice :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: cruci cardanice @brutaru: stai linistit, oricum nu ai nimic interesant pentru acest proiect...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george isuzu Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: cruci cardanice am nevoie de rulmentul ce tine cardanul prins de sasiu astept oferta pe PM multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate