ghostface Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 (editat) Re: mica mea herghelie da...nu va avea simex-uri niciodata(multumesc de sfat cristi) ... sunt suficiente MT-urile pe care le-am montat deja(pt ce vreau sa fac cu ea)masina va merge mult si pe asfalt; ma mai gandeam la un moment dat sa ii schimb grupurile(are 4,625) si sa i le pun pe cele de 4,875(de pe celalalt diesel)ca poate ar mai ajuta ambreiajul, dar m-am razgandit cel putin pt moment; daca vroiam concursuri si altele - luam maxim un pajero scurt(ca sa nu zic vreo vitara, samurai sau ceva mai usor), dar scopul masinii este altul; sper in ianuarie sa-i incarc locul gol si urat din bara cu un troliu nou si frumos:grin:; oricum mai am treaba la el(sper intr-o luna sa fie gata - si cand zic gata ii va functiona si cel mai mic si neinsemnat beculetz de pe bord- Pescarul stie:grin:); multumesc cataline! la multi ani si tie! Editat Decembrie 31, 2011 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 (editat) Re: mica mea herghelie astazi(pt ca a fost cuminte) calutul gri a primit si un troliu(13000lbs) nou:bananachinezarie , dar nou ... urmeaza reductorul care imi mananca nervii ...va fi dat jos si sper sa primeasca un superselect... PS: sunt recunoscator celui care ma ajuta cu o semnalizare stanga - evident contracost ; Editat Martie 7, 2012 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: mica mea herghelie @ghostface Ce dimensiune au gumele actuale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: mica mea herghelie @Sefulik ---> gumele sunt 33x12.5 R15 "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: mica mea herghelie @Sefulik ---> gumele sunt 33x12.5 R15 :tk . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Martie 8, 2012 Autor Partajează Postat Martie 8, 2012 (editat) Re: mica mea herghelie astazi am dat reductorul jos! am fost cu el la cineva care avea vreo 3 cutii de viteze cu reductoarele pe ele (2din ele de pajero II 2.5 cu superselect si unul de galloper 2.5 fara superselect-evident) si am studiat putin problema si ar parea ca se pupau pe cutia mea...cele 2 cutii de pajero erau manuale si erau de anglia si aveau pozitionate manetele invers...nu ar fi nici o problema faptul ca sunt inversate doar ca nu stiu daca nu mai trebuie largita(modificata) gaura caroseriei de la manete... Editat Martie 9, 2012 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: mica mea herghelie frumos,frumos te apreciez pt ca ai doua,eu inainte consideram masinile hyundai,ca fiind masini "de plastic",se pare ca nu e asa,e destul de robusta si as vrea sa o modific si eu putin.am vazut ca ai portbagaj,ai putea sa faci o poza de aproape cu prinderea lui pe plafon?is curios cum is facute,am un vecin care se ocupa de cobfectii metalice si as iesi ieftin cu el,doar ca nu stie cum sa faca prinderile Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Aprilie 19, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: mica mea herghelie da voi face...azi maine, dar sa stea putin ploaia:wink: "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: mica mea herghelie ok,ms,astept cu nerabdare pozele,sunt in stand-by cu portbagajul :D Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: mica mea herghelie mai ploua?chiar as avea nevoie de poze sa vad cum e prinderea,sa stiu daca trebuie confectionata sau exista de cumparat gata facute Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Aprilie 25, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: mica mea herghelie salutare! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: mica mea herghelie mare domn,multumesc tare mult,ma apuc de cautat pe cineva care sa imi faca,cele care sunt pepiata sunt extrem de scumpe!raman dator cu bere!:mrgreen: Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: mica mea herghelie miau:grin: "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: mica mea herghelie interesant desenul.....dar care a fost sursa de inspiratie? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: mica mea herghelie sunt un mare meloman...iar cel din desen este preferatul meu...de aici si nr masinii...:wink: "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) Re: mica mea herghelie :h5:h5...Notttttorios.. Editat Noiembrie 20, 2012 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: mica mea herghelie of course...:grin: "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate