offroadsoso Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 un prieten are un pajero 2.8 diesel cutie automata .are urmatore problema nu mai demareaza de pe loc nu trage .motoru se tureaza in gol .cand culeaza in D la o panta mica, sta pe loc si nu se tureaza motor mai mult de 1500 ture . la fel face si si R -2 SAU L pe drum drept schimba toate vitezele .:pl daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Re: pajero 2.8 diesel - motorul "se tureaza in gol" Masinile astea, cand le luati de prin Angliuta, mai schimbatile si voi uleiurile, filtrele, ca pe acolo nici nu au auzit aia ca are filtru la cutie, si nici ca trebuie ulei la cutie, cutie de transfer, grupuri!!! Ei stiu numai de ulei de motor!!! Daca luati masinile numai sa va dati si nu face-ti nimik la ele o sa va plangeti ca sunt cutiile proaste, ca vi s-a rupt lantul de la transfer!!!! O Mitsa ingrijita nu are voie sa va lase la greu daca nu rupeti acceleratia in doua!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Re: pajero 2.8 diesel - motorul "se tureaza in gol" La modul general, sfaturile tale sunt utile si reale , dar pentru cazul in speta, nu-l poti ajuta cu nimic......? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Re: pajero 2.8 diesel - motorul "se tureaza in gol" Pai i-am spus!!! Daca pe drept trage si schimba si cand e masina in panta nu mai merge sa verifice uleiul la cutie si sa schimbe si filtrul!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
offroadsoso Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Re: pajero 2.8 diesel - motorul "se tureaza in gol" uleiu nu este schimbat doar complectat si ii un pic peste nivel .pe drep trage da nu cum tragea odata .da de ce nu se tureaza motoru in D LA PLECARE DE PE LOC, pleaca pe drept lent dar in panta deloc . sar putea rezolva doar cu uleiu si filtru din cutie .sau deja e praf cutia???? daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Re: pajero 2.8 diesel - motorul "se tureaza in gol" Pai de aia, ca e doar complectat, o avea si el vreo 200.000 de km??? Poate ai o sansa si isi revine cutia. Daca nu... la dezmembrari cu tine :al Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts