galambfalvi Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 va salut cu respect--------- pentru detinatori de cherokee ----------------va arat opera mea ep.1(anceputuri)bara HD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 scuze am pus pozele invers Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 multa pasiune investitata si rezultatul pe masura. :br:br:br o schita ai ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 SALUT ti-a iesit OK :br. Ce grosime are tabla ? ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 multa pasiune investitata si rezultatul pe masura. :br:br:br o schita ai ? Scuze de off-topic, dar mi se pare foarte amuzant (sper sa se stie de gluma): Adica tu importi si vinzi bari HD, da' vrei schita cu home-made-ul omului ? Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 Scuze de off-topic, dar mi se pare foarte amuzant (sper sa se stie de gluma): Adica tu importi si vinzi bari HD, da' vrei schita cu home-made-ul omului ? daca costurile sunt mult mai reduse de ce nu as vinde si asa ceva ? plus de asta sunt alte modele ce pot aparea din creativitatea fiecaruia. pot aparea diferite modele care difera din cele din cataloage. stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 salut daca tot ne-ai intaratat cu poze baga si schema,dimensiuni grosime tabla si la ce cost a iesit -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 salut daca tot ne-ai intaratat cu poze baga si schema,dimensiuni grosime tabla si la ce cost a iesit salut cotele nu le pot da dar postez niste sabloane.Grosimea tablei este antre 2,3 si 6 mm.ca cost cu montaj cu tot 1500 lei . an viziunea mea am mai multe tipuri de bari iar asta ma atras cel mai mult Editat Noiembrie 2, 2011 de galambfalvi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 an curand episodul 2 -----roofrack-ul cu cutie de aluminiu. si cum nu am gasit tabla de aluminiu se mai intarzie cu sedinta foto :W:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 an curand episodul 2 -----roofrack-ul cu cutie de aluminiu. si cum nu am gasit tabla de aluminiu se mai intarzie cu sedinta foto :W:tk tabla modelul acela striat...cu dungulitale alea iesite in relief gasesti la Hornbarh si care mai sunt de genul asta Practiker etc -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 SALUT ti-a iesit OK :br. Ce grosime are tabla ? ALIN scuze de raspuns inatarziat.bara are o grosime antre 2 si 6 mm:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 modificarile continua:banana am gatat cu rock sliders .Portbagajul mai intarzie sa apara, duc lipsa de tabla aluminiu striat ///// apropo are cineva pe aici de donat tabla asta :tk??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 Attached Thumbnails Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 jeepul a mai crescut cu vreo 5 cm :oldo sa vina si dovada . trebe sa fac niste poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Re: bara metalica cu suport troliu pentru cherokee-z xj98 si cum nu am tabla de aluminiu din lipsa de ocupatie postez si liftarea pe fata .analtatoarele sunt facute din aluminiu si fer una de 5 si alta de 2 cm. total 7cm. dar am tinut cont de ce am pus pe ea si in final am ridicato la 5cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate