zolameister Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Am nevoie de un ajutor ,o persoana fizica care sa-mi cumpere din SUA o piesa de masina (vreo 7-9 kg).si sa o trimita in tara.Eventual alte modalitati. Mersi anticipat NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Ajutor pentru aducerea unei piese din SUA... Da-mi un link.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Ajutor pentru aducerea unei piese din SUA... ti-am trimis pm! mersi! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 (editat) Re: Ajutor pentru aducerea unei piese din SUA... ti-am trimis pm! mersi! Nu am primit PM de la tine.Casuta ta de mesaje este plina si probabil din aceasta cauza Editat Octombrie 28, 2011 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Ajutor pentru aducerea unei piese din SUA... www.myus.com Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Ajutor pentru aducerea unei piese din SUA... www.myus.com ideea e ca daca iei direct tre sa platesti vama,tva.etc care cresc mult pretul. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Ajutor pentru aducerea unei piese din SUA... Nu am primit PM de la tine.Casuta ta de mesaje este plina si probabil din aceasta cauza da ...probabil. este vorba despre urmatorul produs: 4-CYLINDER 1.9 TURBO DIESEL: S a m u r a iKit 5: $695.00 Kit 5 includes the following items: A572 3/8" Heavy duty Adapter plate Flywheel machined ready to bolt on Engine bolting hardware kit Engine mounting brackets (includes clutch bracket mount) Alternator bracket (allows the use of your original suzuki alternator and bracketry) Throttle Cable Installation instructions with detailed color photos Unlimited Acme Technical Support For additional items you may need, please see individual parts available for purchase below. Notes: Requires larger 26 inch radiator. Requires remote oil filter or special order oil filter housing NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Ajutor pentru aducerea unei piese din SUA... Salut Am eu un prieten care aduce orice din America.Te mai costa in plus taxa de greutate si ceva comision (din asta traieste).Daca vrei da-mi PM si o sa-ti dau numarul lui de telefon. o zi buna.! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate