sorin_u Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Buna ziua Am gasit un diferential spate de aro (8 cu 33 dupa spusele vanzatorului) cu blocant. Intrebarea este daca se poate pune pe puntea spate de la M461. La o prima vedere ar trebui facuta o gaura in carcasa diferentialului pentru tija de actionare (actionarea vreau sa o fac cu cablu) dar ramane problema planetarelor care difera ca numar de caneluri. Deasemeni, pot sa pun coroana si pinionul de la grupul de M461 la grupul de Aro? Vreau sa ma documentez inainte de a cumpara grupul, pentru ca deja am ingropat prea multi bani in piese pe care nu le folosesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lica_lkw Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Blocant spate M461 Din cate stiu pinionul si coroana se poate in grupul de Aro iar in ceea ce priveste planetarele se pot monta in carcasa sateliti pinioanele planetare de M da nu mai ramane blocantul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Blocant spate M461 Solutii: -schimbarea puntii de M cu una de 24x -schimbarea planetarelor de M si a butucilor cu planetare si butuci de pe aro ca sa potriveasca la caneluri si prezoane daca vrei sa schimbi coroana, pinionul si satelitii cu caneluri mari(desi nu ii vad rostul ca pierzi blocantul) vezi:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66737-inlocuire-pinion-si-coroana-8x33-cu-7x36 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Blocant spate M461 trebuie OBLIGATORIU schimbata puntea schimbarea butucilor si a planetarelor e inutila, la aro lungimea planetarelor difera fata de M, grupul nemaifiind pe centru, asa ca la aro o planetara e lunga si una scurta, la M sunt identice asa cum am spus si in un topic mai vechi, sunt 2 tipuri de punti de aro pe care se poate monta diferential blocabil una ar fi cea de 244 clasic, si altul sunt puntile mai noi, cu planetare americane, care de fapt sunt punti de camioneta (ranforsate si cu diametrul planetarei mai mare cu 5 mm) personal am adoptat a doua varianta schimbarea coroanei si a pinionului nu poate sa ridice probleme mecanismul de blocare si deblocare eu l-am facut prin cablu pe care am montat un arc, pentru ca ansamblul sa aibe o amortizare buna, blocarea si deblocarea nu se pot face instantaneu, iar o fortare duce la uzura prematura sua ciar ruperea ansamlului sau a satelitului in final, recomand sa iti cumperi un grup cu tot cu carcasa, pentru ca sistemul prins de carcasa (boltul culisant cu furca ) este aproape imposibil de improvizat pentru 100 euro eu cred ca gasesti un grup complet a forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Blocant spate M461 m.am gadit si eu la varianta cu grup blocant pe spate,(sper k am scris bine) am o punte spate de la o camioneta aro tip noi,merge grupul de 7/36 cel original de aro pus in ea? dar problema cum fac blocantul niste poze idei ar fi de folos,sau ce grup este cel mai bun pt blocant,k in pitesti se geseste orice la dezmembrari aro:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_u Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Blocant spate M461 Va multumesc pentru raspunsuri, voi cauta o punte de Aro si o voi pregati in iarna asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Blocant spate M461 Tot in subiectul topicului... La un IMS (BV + Taiat spatele) cu punti cu punti de TV, incaltat cu 33"-uri, merge sudat diful spate fara sa crape planetarele ? Intreb, pt ca imi este mult mai usor sa bag aparatul de sudura in el, iar pe asfalt nu o circule, decat pe platforma... in rest, o sa vada numai padure si noroi. Am specificat ca o sa aibe motorul de BV, deoarece e greu si lenes, iar spatele o sa fie taiat deasupra puntii, deci greutate foarte mare nu o sa aibe de suportat. Si daca tin planetarele, pana la ce dimensiune de gume tine ? 35" :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Blocant spate M461 dak tot tai imeseul nu ai acte la el,k il intereseaza pe un prieten,si ce motor este in acte dak le ai! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Blocant spate M461 m.am gadit si eu la varianta cu grup blocant pe spate,(sper k am scris bine) am o punte spate de la o camioneta aro tip noi,merge grupul de 7/36 cel original de aro pus in ea? dar problema cum fac blocantul niste poze idei ar fi de folos,sau ce grup este cel mai bun pt blocant,k in pitesti se geseste orice la dezmembrari aro:tk singura varianta pentru tine, este sa iti cumperi planetare americane...cel putin pe dreapta si sa iai un grup blocant in care sa schimbi satelitul planetar de pe stanga e mult de lucru, dar posibil sa merite, pentru ca platentarele respective sunt f tari dar e greu sa gasesti planetare americane... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Blocant spate M461 dak tot tai imeseul nu ai acte la el,k il intereseaza pe un prieten,si ce motor este in acte dak le ai! Acte nu mai sunt. Era motorul de Leut, dar teoretic masina a fost data la topit pe un cupon de rabla. Practic, nu am acte dar masina inca este "intreaga", mai putin motorul, care acum e de BV. De altfel, sarim din subiect. Stie cineva cat tin planetarele la problema de mai sus ? Daca spatele ar tine, pe fata ar merge pus un blocant, sau auto-blocant ? Tks OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenicu Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Blocant spate M461 Sa traiti . Povestea mea; am montat pe M -ul meu punte de ARO 244.Primele probleme ;cardanul nu se aliniaza ; vibratii de la 40 km la ora. Dat puntea jos ,taiati suportii de arcuri, intors puntea cu partea scurta in dreapta[motorul este montat spre dreapta aproximativ 10 cm] sudat suportii pe partea cealalta a puntii. Montat grup blocabil. Rezultate ; trebuie sa corectez unghiul cardanului cu niste pene asezate intre arc si punte pentru ca de la 60 km la ora vibreaza iar cardanul. ARO M 461c IF 66 KKK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Blocant spate M461 soimule pune niste poze cu planetarele americane k sigur am eu si va rezorv problema cu cautare de plantare americane! nu sunt alea de camioneta tipul nou? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Blocant spate M461 sorine..nu am cum sa pun poze poate asa o fi ideia e ca sunt groase cat cele de camioneta (cu 50 mm mai groase decat cele de ims) si au caneluri revolvente, nu cele mari ca la ims si in exterior sunt pe 6 prezoane, fix ca la ims, nu sunt cu suruburi mici si multe ca si la aro forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costy2coool Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Blocant spate M461 salut nu mai sti vr unul ca vreau si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Blocant spate M461 Buna ziua Am gasit un diferential spate de aro (8 cu 33 dupa spusele vanzatorului) cu blocant. Intrebarea este daca se poate pune pe puntea spate de la M461. La o prima vedere ar trebui facuta o gaura in carcasa diferentialului pentru tija de actionare (actionarea vreau sa o fac cu cablu) dar ramane problema planetarelor care difera ca numar de caneluri. Deasemeni, pot sa pun coroana si pinionul de la grupul de M461 la grupul de Aro? Vreau sa ma documentez inainte de a cumpara grupul, pentru ca deja am ingropat prea multi bani in piese pe care nu le folosesc. Eu am pus blocant pe puntea de M (am taiat in carcasa o degajare sa intre tija de actionare) ,am pus in grup pinion planetar cu nuturi mari pt. planetara din cealalta parte iar in partea cu bucsa de blocare am facut la Cugir planetara cu nuturi mici si restul cotelor la fel.Am fost doua persoane implicate in asta si ca sa ne iasa mai ieftin a trebuit sa comandam 10 planetare .Eu am luat 3 -1 am montat-o iar 2 le-am vandut,asa ca daca te intereseaza pot intreba amicul daca le mai are si daca vinde si cu cat . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Blocant spate M461 in fond totul se invarte in jurul cat si ce stie sa faca adica daca pretul modificarilor sare de 200-300 euro, eu zic ca e mai bine adaptarea unei punti de patrol macar nu o sa mai ai treaba IN VECI cu transmisia, nu se rupe, franele sunt frane, rulmentii tin 20 ani, etc pereche de punti erau cu 700-800 euro ocazie cu care, desigur, se face si tranformarea pe elicoidale forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Blocant spate M461 Cum se face trecerea pe elicoidale pe fata?Nu cred ca este chiar asa de simplu. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Blocant spate M461 Cum se face trecerea pe elicoidale pe fata?Nu cred ca este chiar asa de simplu. pai daca iei o punte de patrol y60 cu tot cu tendoane, sudezi doua cutii cu gaura de 14 mm e sasiu unde vin prinse caetele de tendoane si mai sudezi tot pe sasiu un bolt pt bara panard forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Blocant spate M461 Eu nu cred ca este asa de simplu pt ca pe fata nu este loc, exista omocinetica,pe spate da este usor. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Blocant spate M461 pai daca iei o punte de patrol y60 cu tot cu tendoane, sudezi doua cutii cu gaura de 14 mm e sasiu unde vin prinse caetele de tendoane si mai sudezi tot pe sasiu un bolt pt bara panard Si pe langa asta talere de arc sus, atentie sa ai unghiuri potrivite la panhard / directie, alte jante, arcuri, si usor usor in loc sa dai de la 2-300e pe o modificare, 7-800 pe o pereche de punti si ajungi catre 1000e daca pui totul la socoteala... Si probabil ca lucrurile astea nu le fac gremlinii, deci nu poti lasa masina si piesele in garaj peste noapte si la dimineata sa fie cum vrei :ha: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Blocant spate M461 Taman ce am facut trecerea pe elicoidale si am pus caroseria sus, si dupa ce adaug in fata greutati echivalente la bara,troliu si ceva pe scaunele fata voi suda Panhard-ul.A fost un pic de lucru si nu stiu inca cum va flexa dar ma gandesc ca nu va fi mai rau ca inainte.Oricum pe fata trebuie mare atentie ca sa incapa suporti arc,suporti brat,suporti telescop,practic ai o marja de~ 10 mm ca sa dea toate bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Blocant spate M461 Taman ce am facut trecerea pe elicoidale si am pus caroseria sus, si dupa ce adaug in fata greutati echivalente la bara,troliu si ceva pe scaunele fata voi suda Panhard-ul.A fost un pic de lucru si nu stiu inca cum va flexa dar ma gandesc ca nu va fi mai rau ca inainte.Oricum pe fata trebuie mare atentie ca sa incapa suporti arc,suporti brat,suporti telescop,practic ai o marja de~ 10 mm ca sa dea toate bine... poti sa imi donezi/vinzi un arc de fata...respectiv foaia principala? ca sa taiat cu plasmarope la un incident de remorcare...:ha: si daca poti sa pui ceva poze ...ca in viitor tre sa fac si eu transformarea, dar pana atunci cu o foaie de arc de fata imi repar utilajul forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Blocant spate M461 Legat de intrebarea colegului de mai devreme planetarele de Ims duc si 36 doar sa ai cu ce sa le tragi. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate