manu-2lgp Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Motorul de la al meu SJ410 ar necesita o reparatie capitala (sau macar segmentare). Fiindu-mi groaza sa ma apuc de aceasta treaba, am cautat pe net si am gasit in China motor F10A nou. Pret cu tot cu transport 885 USD. Are cineva exerienta in importuri din China? Nu stiu cum e cu taxele vamale, cum se calculeaza? Pe de alta parte, merita sa-l iau din China, sau mai bine il repar pe al meu? Astea-s pozele cu motorul din China: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Unde l-ai gasit in China? Care e forma de plata preferata? Evita western union. Foarte probabil o sa plaesti Tva si vama care nu stiu cat este la un motor. Depinde si ce vrei sa faci cu masina. Daca ai de gand sa o tii multi ani de acum inainte eu zic ca merita. Sa-l refaci pe al tau cat te costa? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. cum l-am gasit? Am cautat pe google F10A si am vazut ca chinezii il produc si comercializeaza. Am intrebat apoi pe mai mult site-uri care aveau f10A la vanzare. Mi-a raspuns doar unul singur. Oricum m-am hotarat, daca o fi sa platesc si tva si vama, si cine stie ce, nu ma mai complic. Il fac pe al meu (care o sa-l duc in prima faza la reglat aprindere si carburator), sau ii pun un motor de swift care-l am acasa. Masina am facut-o sa o tin multi ani pt mine, i-am schimbat caroseria si acum am ajuns la capitolul motor, si am zis daca tabla-i noua, sa fie si motorul nou. Se poate inchide si topicul, nu mai cumpar din china, multumesc pt gazduire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. doua secunde ,nu il inchide inca ,m-am uitat la motor doar asa in fuga ,dar ii umpic diferit de ce avem noi pe masina . ma refer la pozitionarea delcoului si a pompei de benzina ,este alt tip de motor. banuiesc ca daca acele doua repere sunt schimbate o sa fie si alte modificari . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Corect, si parca nici carburatorul nu seamana cu ce-i acum pe masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Eu unul nu m-as baga in afaceri cu China. Motivele sunt multe...primul calitatea. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Aveti grija ca se iau multe tepe cu china. In plus, la importuri din afara UE TVA + taxe vamale la piese auto = 30% Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Aveti grija ca se iau multe tepe cu china. In plus, la importuri din afara UE TVA + taxe vamale la piese auto = 30% ...adunate DA, dau 30%...dar taxele vamale sunt mici ?..... de 3 ani import piese de schimb, motoare, ctii de viteza, de transfer..etc din tari NON-UE cum ar fi China si SUA....si cele mai mari taxe vamale sunt la Soft-topuri si sunt de 8.5%....restul se incadreaza intre 0 si 6 %...iar pentru motoare cu aprindere intera ( diesel sau benzina ) o sa razi : 4.5% :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Motorul de la al meu SJ410 ar necesita o reparatie capitala (sau macar segmentare). Fiindu-mi groaza sa ma apuc de aceasta treaba, am cautat pe net si am gasit in China motor F10A nou. Pret cu tot cu transport 885 USD. Are cineva exerienta in importuri din China? Nu stiu cum e cu taxele vamale, cum se calculeaza? Pe de alta parte, merita sa-l iau din China, sau mai bine il repar pe al meu? Astea-s pozele cu motorul din China: Te rog pune si tu link-ul pe net unde l-ai gasit, caci sunt mai multi interesati ( inclusiv eu ) in motoare noi de samurai. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Este o impresie total gresita despre China si acolo exista exact ca si la noi bun si rau,ieftin si scump.Eu am incercat suute si nu exagerez de piese din domeniul meu pana am gasit ceva bun.Stiti care este culmea? ca pana in acel moment il cumparam branduit si il plateam cam de 6 ori mai scump.Daca este sa compar cel mai bun produs fabricat de ei cu cel mai bun produs de elvetieni sau japonezi nu exista comparatie nici ca si pret dar nici ca si calitate.Manu repara-l ca pe japonezi nu ii egaleaza nimeni dar nici nu ii intelege nimeni. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Te rog pune si tu link-ul pe net unde l-ai gasit, caci sunt mai multi interesati ( inclusiv eu ) in motoare noi de samurai. asa cum am zis, am cautat F10A pe google, si am gasit o multime de locuri unde se vand in China. Apoi am intrebat in vreo 10 locuri cat costa motorul si daca il trimit in Romania. Am primit un singur raspuns. Iti trimit pm cu mail-ul de contact. P.S. Nu stiu daca sint si alte motoare de Samurai (1.3) de vanzare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. o sa ma apuc sa sap, merci mult pentru contact, aviz si celor interesati, o sa va comunic cum vor evolua demersurile cu ei, caci am 2 clienti pentru care voi incerca sa le aduc motoarele. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Eu si un prieten am cumparat de la chinezi, de pe e-bay, nu piese de masina ci altceva. In ambele cazuri totul a fost perfect pana la livrare, sunt foarte comunicativi si amabili. Dar dupa ce am primit produsul, aleluia suport tehnic, au tacut ca pestii pe fundul baltii :grin:. Totusi produsele au fost exact ca in descriere iar calitatea lor, surprinzator de buna. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Cu scuzele de rigoare pentru deraierea de la subiectul topicului, si eu am cumparat o multime de maruntisuri de la chinezi de pe ebay fara probleme. Calitatea... variaza cum a mai spus cineva pe aici in functie de pret si ea. Acuma sincer sa va spun mi-au facut cu ochiul niste blocanti chipurile ARB la un pret foarte bun si mai ca-mi vine sa ma risc cu ele :grin: Din pacate insa prudenta trebuie pastrata. Am prieteni care au luat si tepe de la ei. Asa ca trebuie cautate informatii din mai multe surse cand vine vorba de lucruri mai scumpe ce se doresc a fi aduse de la diversi din china. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. off-topic: Ai dreptate omoroka, prudenta e mama intelepciunii. Nu cred ca deraiem de la topic atata vreme cat ne referim la experientele avute cu vanzatori chinezi. Chiar si copiile pe care le fac ei, pot fi mai mult sau mai putin reusite. Unele sunt chiar mai bune decat originalul. Si dau aici exemple: - un aparat de radio Tecsun PL-600 (mult mai bun decat originalul Grundig) - un telescop astronomic dobson Skywatcher (mult mai bun decat Orion dupa care a fost copiat ) - fieratanii: o masina CNC si un debitor cu laser - incredibil de fain realizate, le-am vazut la treaba, jos palaria. Dar softul pentru comanda in chineza :grin:. Cam asta e experienta mea cu China. Dar pe e-bay poti sa vezi ce feedback are vanzatorul pe cand cumparand de la un dealer aiurea de pe net... nu poti sa ai nicio garantie. Revenind on-topic: motoarele astea sunt refurbished sau sunt construite de la zero? Pot sa am si eu un PM cu adresa vanzatorului? (desi cred ca se poate posta aici, nu e vorba de reclama, poate doar de protectia unor eventuali reselleri din Ro :grin:). Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 (editat) Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Cu scuzele de rigoare pentru deraierea de la subiectul topicului, si eu am cumparat o multime de maruntisuri de la chinezi de pe ebay fara probleme. Calitatea... variaza cum a mai spus cineva pe aici in functie de pret si ea. Acuma sincer sa va spun mi-au facut cu ochiul niste blocanti chipurile ARB la un pret foarte bun si mai ca-mi vine sa ma risc cu ele :grin: Din pacate insa prudenta trebuie pastrata. Am prieteni care au luat si tepe de la ei. Asa ca trebuie cautate informatii din mai multe surse cand vine vorba de lucruri mai scumpe ce se doresc a fi aduse de la diversi din china. vezi ca blocantii copie ARB de la chinezi au fost adusi la noi parca de Mauritio.... e cu cantec, daca vrei pt tine, poti incerca sa te risti...dar NU si daca vrei sa ii vinzi sau montezi unui client.... eu i-am vazut, par ARB curat, dar difera materialele si finisajele putin, daca se sparge in grup ai 2 variante: 1. ori de sparge doar blocantul ( cazul fericit ); 2. se sparde blocantul si rupi si planetarele ( cazul mai nefericit ) ... unul chinezesc este cca 300-350 $ acolo , + taxe si transport ajunge spre 4-500 Euro aici, deci iesi la jumatate de pret, dar daca cedeaza ? ... suport tehnic si garantie de la chinezi, cred ca poti sa uiti. Am gasit si eu oferte si m-am amuzat copios cand le-am cerut manualul de instalare si mi-au trimis cu Copy + Paste pe cel de la ARB.... In alta ordine de idei, eu sunt impotriva blocantilor de tip ARB si folosesc Detroit Lockers...care sunt cca 600-650 euro / buc cu tot cu transport si taxe si macar sunt de la mama lor si mult mai performanti decat ARB-urile. Editat Noiembrie 6, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Cum ati reusit sa intelegeti ceva ca eu nu gasesc decat in varianta chineza nici o limba normala pe ebay china 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kleiny Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Este o impresie total gresita despre China Fiecare cu parerea lui, eu personal m-am plictisit sa vad, aproape zilnic, calitatea execrabila a produselor chinezesti. Vorba unui prieten: "indiferent cat de putini bani dai pe un lucru chinezesc, iti va parea rau ca i-ai dat". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Fiecare cu parerea lui, eu personal m-am plictisit sa vad, aproape zilnic, calitatea execrabila a produselor chinezesti. Vorba unui prieten: "indiferent cat de putini bani dai pe un lucru chinezesc, iti va parea rau ca i-ai dat". Pana la urma aproape orice e made in China. Exemplul cel mai elocvent iPhone. Important e sa nu te astepti la minuni cu bani putini. Cat dai cam atat face. Daca ai norocul sa te tina mai mult, cu atat mai bine. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Iar partea si mai vesela este ca aproape toate produsele au macar o componenta sau daca nu oricum o legatura cu aceasta tara. Pana la urma cum a ramas s-a reusit sa se stabileasca o legatura cu un astfel de furnizor de motoare? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Cumparare motor de Suzuki SJ410 din China - pareri, sfaturi. Pana la urma cum a ramas s-a reusit sa se stabileasca o legatura cu un astfel de furnizor de motoare? Da, am reusit sa iau legatura, am primit o cotatie pt motor complet echipat + transport pana in RO. Pana la urma am deci ca nu merita efortul de a aduce acest motor din China. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate