Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is

GPScu

Postări Recomandate

Asa cum spune titlul , vstef_is si Mercedesu` din 77 .....

Cu ff multa ambitie si nebunie , a ajuns in Franta cu peripetii si mandrie :brde :dr1

Zilele astea il asteptam in tara cu Mercedesu` ..........va mai ajunge sau nu pe meleagurile tari ?

Am cateva poze de la dus ...........

http://picasaweb.google.com/vstefu/FranceRoadTrip

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un mercedes din 77 cutreera lumea cu vstef_is

Am si ajuns... salutari din Iasi!

De Duminica seara si din Bucuresti....

Pot sa spun ca Mercedes au o mica idee despre cum sa faca masini. Curgea niste ulei din cutie printr-un loc, am rezolvat scurgerea asa ad-hoc, si mai departe a mers perfect.

Ca si date mai exacte, in medie am rulat cam cu 110kmh pe autostrazi la un consum de fix 8% cu aproximativ 1200km pe zi.

Traseul a fost:

Iasi - Cluj - Oradea - Budapesta - Vienna (popas la hotel) - Innsbruck - Zurich - Geneva - Lyon

iar retur cu un mic ocol pe la muzeul Mercedes.

Lyon - Geneva - Berna - Stuttgart - Munchen - Rosenheim - Vienna (popas la hotel) - Budapesta - Oradea - Cluj - Iasi.

Editat de vstef_is
Link spre comentariu

Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is

Bravo Stefane! Am dat adresa galeriei unui cunoscut, posesor de Cobra, pe care l-am convins ca decat sa ia un SH prapadit la bani putini, mai bine isi repara Mertanul. Acum ii pot arata ce inseamna o masina cu caracter plecata in pelerinaj la mama lui.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Shit!

Am crezut ca o sa scapam de tine cu ocazia asta dar am luat teapa. :grin: Nu am crezut ca mai ajungi acasa cu fierul ala. :grin:

Ai noroc ca te-a ajutat masina. :ha:

Bun venit! :h5

Link spre comentariu

Cu o astfel de masina (daca e intretinuta corespunzator) poti merge mai linistit decit cu una noua. Astea noi sint rapide silentioase dar oricit s-ar stradui nu reusesc sa le redea aerul si fiabilitatea celor de pina in ani `90.

Link spre comentariu

Shit!

Ai noroc ca te-a ajutat masina. :ha:

Si niste mecanici francezi care i-au schimbat un semering la cutie pt 100e :x

Btw, nu a venit nimeni sa te alunge/ bata ca ai suit masina pe trotuar in fata muzeului din Stuttgart ? :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare