GPScu Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 (editat) Asa cum spune titlul , vstef_is si Mercedesu` din 77 ..... Cu ff multa ambitie si nebunie , a ajuns in Franta cu peripetii si mandrie :brde :dr1 Zilele astea il asteptam in tara cu Mercedesu` ..........va mai ajunge sau nu pe meleagurile tari ? Am cateva poze de la dus ........... http://picasaweb.google.com/vstefu/FranceRoadTrip Editat Octombrie 30, 2011 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 (editat) Re: Un mercedes din 77 cutreera lumea cu vstef_is Am si ajuns... salutari din Iasi! De Duminica seara si din Bucuresti.... Pot sa spun ca Mercedes au o mica idee despre cum sa faca masini. Curgea niste ulei din cutie printr-un loc, am rezolvat scurgerea asa ad-hoc, si mai departe a mers perfect. Ca si date mai exacte, in medie am rulat cam cu 110kmh pe autostrazi la un consum de fix 8% cu aproximativ 1200km pe zi. Traseul a fost: Iasi - Cluj - Oradea - Budapesta - Vienna (popas la hotel) - Innsbruck - Zurich - Geneva - Lyon iar retur cu un mic ocol pe la muzeul Mercedes. Lyon - Geneva - Berna - Stuttgart - Munchen - Rosenheim - Vienna (popas la hotel) - Budapesta - Oradea - Cluj - Iasi. Editat Octombrie 29, 2011 de vstef_is Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreera lumea cu vstef_is Hai cu poze colegu :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is Bravo Stefane! Am dat adresa galeriei unui cunoscut, posesor de Cobra, pe care l-am convins ca decat sa ia un SH prapadit la bani putini, mai bine isi repara Mertanul. Acum ii pot arata ce inseamna o masina cu caracter plecata in pelerinaj la mama lui. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is Shit! Am crezut ca o sa scapam de tine cu ocazia asta dar am luat teapa. :grin: Nu am crezut ca mai ajungi acasa cu fierul ala. :grin: Ai noroc ca te-a ajutat masina. :ha: Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is Cu o astfel de masina (daca e intretinuta corespunzator) poti merge mai linistit decit cu una noua. Astea noi sint rapide silentioase dar oricit s-ar stradui nu reusesc sa le redea aerul si fiabilitatea celor de pina in ani `90. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is Shit! Ai noroc ca te-a ajutat masina. :ha: Si niste mecanici francezi care i-au schimbat un semering la cutie pt 100e :x Btw, nu a venit nimeni sa te alunge/ bata ca ai suit masina pe trotuar in fata muzeului din Stuttgart ? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is Cum sa vina sa ma bata.... :grin: Nici macar nu s-a uitat nimeni urat... Pozele toate sunt in album - le-am adaugat ieri (cred)... Deci n-ati scapat inca de mine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is bravo stef ,esti tare curajos vad:h5 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is Bine ai revenit in tara colegu .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is bravo stef , e bine cand totul se termina cu bine ,sper ca de acum iti vei alege cu mai multa atentie mcanicii...stii la ce ma refer , inca o data bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is Bine ai revenit! Te astept la o bere ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is Colegu , mai convins ....caut si eu una din 77 :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Un mercedes din 77 cutreiera lumea cu vstef_is Nu cauta prea mult ca poate o sa fiu nevoit sa ma despart eu de Mercedesa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate