dansoare Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 salut! foloseste cineva asa ceva? daca da,cit de folositoare sint in off-road? se pot incarca pe ele celebrele harti militare? harta road 2008 cit de detaliata este pt off? poteci,drumuri forestiere,lacuri,cabane,stine? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: garmin 62s sau 62st Nu am modelele astea, am un alt Garmin care are aceleasi functii de upload maps ca si 62s/62st. Poti sa pui hartile militare, insa trebuie calibrate si e ceva de munca sa faci asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xcyrus Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: garmin 62s sau 62st Salut, Nu as recomanda modelul asta deocamdata ( 62s , 62st )...inca nu s-a stabilizat softul si mai sunt bug-uri de soft si semnal. Daca ai rabdare poti sa incarci celebrele harti militare...e ceva de munca. Modele mai stabile sunt cele din seria Oregon sau Montana..vezi pe site-ul lor mai multe detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: garmin 62s sau 62st multumesc! sint indecis,oare ar fi mai bun un PDA cu GPS? am inteles ca suporta multe aplicatii si hartile militare se incarca relativ simplu. asa este? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: garmin 62s sau 62st Dane, Ia legatura cu Xcyrus (e importator din state de Garmin)...si incearca modelul Garmin Montana ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: garmin 62s sau 62st salut Yonutz! mi-a raspuns xcirus si mi-a recomandat oregon sau montana.eu insa vreau ceva stabil,nu "mai stabil"! montana e si foarte scump,hartile militare se introduc greu. nu stiu ce sa zic,mai cercetez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: garmin 62s sau 62st salut Yonutz! mi-a raspuns xcirus si mi-a recomandat oregon sau montana.eu insa vreau ceva stabil,nu "mai stabil"! montana e si foarte scump,hartile militare se introduc greu. nu stiu ce sa zic,mai cercetez. Vezi si solutia propusa aici (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66166-Harti-pe-mobil) de catalin74. Mie mi se pare foarte ok daca poti si vrei sa folosesti telefonul mobil pentru asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xcyrus Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: garmin 62s sau 62st Nu stiu daca pda-urile sau smartphone-urile sunt cele indicate pt offroad...pt autostrazi si condus pe DN-uri cu autoturismul sunt ok...dar nu prin coclauri Rezistenta la socuri, la apa , receptoarele de inalta performanta, meniul foarte accesibil, posibilitate de lucru cu manusile si nu in ultimul rand compatibilitate google earth sau rastere sunt cateva dintre avantaje. In conditii heavy duty recomand un gps dedicat... Problemele de soft pt seria 62 le-am intampinat personal si am citit diverse review-uri...insa nu sunt prea grave ca altfel ar fi fost scoase din fabricatie si garmin-ul ar da faliment :)...va dati seama ca un procent de sub 1% din seria 62 are problemele astea care se rezolva prin update de soft. Cu seriile Montana si Oregon nu au fost probleme...nu am auzit nicio plangere de la clienti si nici solicitari de garantie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: garmin 62s sau 62st multumesc! am fost azi la reprezentanta garmin si tipul de acolo cam pe alaturi,deloc convingator.te cred,si eu vreau ceva dedicat,semnalul sigur e mult mai bun decit la pda si autonomia de asemenea! mi-a aratat pe calculator harta digitala a romaniei,l-am rugat sa acceseze doua zone pe unde am fost si cunosc foarte bine. in muntii grohotis sint incluse si forestierele si un drum de exploatare ce coboara din creasta in valea negrasului-am ramas placut surprins,am coborit pe el acum o saptamina cu un amic cu pda-gps incarcat cu militarele. in schimb in muntii lotrului nu e figurat un forestier important ce pleaca din valea voinesita,trece prin curmatura buceciu si coboara in valea sadului. tu esti importator garmin? parerea ta: oregon sau montana? sincer,facind abstractie de pret. daca importi poate ma ajuti si cu achizitia. multumesc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: garmin 62s sau 62st Pe topicul de mai jos te-ai uitat ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50207-Alegere-sistem-GPS-ptr-offroad REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: garmin 62s sau 62st multumesc! am fost azi la reprezentanta garmin si tipul de acolo cam pe alaturi,deloc convingator.te cred,si eu vreau ceva dedicat,semnalul sigur e mult mai bun decit la pda si autonomia de asemenea! mi-a aratat pe calculator harta digitala a romaniei,l-am rugat sa acceseze doua zone pe unde am fost si cunosc foarte bine. in muntii grohotis sint incluse si forestierele si un drum de exploatare ce coboara din creasta in valea negrasului-am ramas placut surprins,am coborit pe el acum o saptamina cu un amic cu pda-gps incarcat cu militarele. in schimb in muntii lotrului nu e figurat un forestier important ce pleaca din valea voinesita,trece prin curmatura buceciu si coboara in valea sadului. Adica ai citit tot ce s-a scris in sectiunea asta si nu te-a convins si te-ai dus la reprezentanta sa-ti prezinte harta romania digitala:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xcyrus Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: garmin 62s sau 62st Mda...nu a fost o idee prea buna sa te duci la reprezentanta...orice posesor de Garmin te putea lamuri mai bine decat un reprezentant de acolo. Daca pretul nu este problema as merge pe Montana ( ecran mare, portret sau landscape, poate fi folosit ca un gps auto pt autostrazi, ghidare vocala , procesor mai rapid ) Ai PM cu detaliile de achizitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: garmin 62s sau 62st Dane, aia de la Garmin VANZATORII "CONSULTANTI" (n-am sesizat in ce sunt consultanti pana acum ...:ha: )...no offence ...sunt total paraleli cu ceea ce se intampla cu produsele Garmin ...Eventual le ceri doua kile de ceapa si un kil de cartofi ...asta da ...dar ti le da la numar ca nu vor stii cum sa le cantareasca si daca le iese cu kilele nu vor stii sa faca inmultirea si tot asa... :grin: De preturi nu mai vorbesc ... cat Casa Poporului ... Io inca odata iti zic ...ia legatura cu omu asta ...ia o scula (GARMIN :ha: ) in proba ...si vezi ce si cum ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: garmin 62s sau 62st am luat un oregon 450 de la xcyrus!:tkazi il bag in teren in muntii grohotis,sper sa vada cit mai multe drumuri si poteci! e incarcat cu road 2008. voi reveni cit de curind cu impresii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: garmin 62s sau 62st salut! nu stiu ce sa zic de road 2008! in grohotis si baiului vede foarte multe drumuri de exploatare-nu stiu insa daca chiar toate corespund realitatii! urcarea pe valea negrasului a vazut-o perfect,exact ca pe harta de hirtie pe care o am! drumul de creasta la fel,mai putin coborirea sau urcarea clasica din valea doftanei pe valea ermeneasa-ditamai drumul,ba sint chiar doua variante de urcare!! nimic,cica mergeam de nebun prin padure! altceva: chiar sub virful grohotis vad pe gps la dreapta un drum,ma duc pe harta si vad ca in final dupa mai multe intersectari cu alte forestiere ajunge in dn 1A. o luam cu avint pe el-drum de caruta vizibil ce cobora catre o stina parasita,mai trecem citeva virfuri chiar pe culme-erau niste urme de roti pe iarba brumata-dupa care se intrerupe brusc,nu se mai vede neam de drum catre padurea din vale desi aparatul arata ca ne aflam fix pe el!! eram in criza de timp,era cam ora 2,normal trebuia sa o iau la pas cu gps-ul in mina spre padure sa vad daca e continuare pe acolo. m-am mai uitat pe harta in zone unde cunosc bine anumite trasee pe care le-am facut-sint lipsuri grosolane in zona piatra craiului,rucar-papusa,leaota etc. cineva spunea ca harta asta e facuta dupa cele militare dar nu prea cred! in fine,voi mai vedea pe teren la urmatoarele iesiri. intrebare: ce alte harti si cu ce program pot incarca pe garmin? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xcyrus Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: garmin 62s sau 62st Salut Dane, Ti-am explicat ca nu sunt marcate toate potecile si drumurile forestiere...dar din pacate este singura oficiala. O varianta ar fi sa incarci renumitele harti militare ( le calibrezi cu google earth...o sa fie ceva de munca ) A doua varianta ar fi o subscriptie pe birds eye carre costa 30$ / an si vei avea harta din satelit la un nivel foarte bun. Detalii: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=70144 Colegul nostru georgel23 a incercat acest serviciu si iti poate da mai multe detalii...chiar a facut un review aici cu un Montana 600 Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate