ciprian2001 Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 va salut vreau sa ma duc azi sa cumpar un terrano 2 din 95,,de fapt dau un musso la schimb,,spuneti-mi ce sa verific , probleme grave,,va rog urgent,,ce anume sa verific? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Sfat achizitie Terrano ll 2.7 tdi, 1995 Intai si inainte de toate : ACTELE !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Sfat achizitie Terrano ll 2.7 tdi, 1995 na ai facut schimbul? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Terrano ll 2.7 tdi, 1995 va salut vreau sa ma duc azi sa cumpar un terrano 2 din 95,,de fapt dau un musso la schimb,,spuneti-mi ce sa verific , probleme grave,,va rog urgent,,ce anume sa verific? Daca n-ai alta solutie ia-l dar este o masina obosita -turbina , -scurgeri de ulei la motor , cutie , reductor -caseta de directie -directia si suspensia probabil este praf Pct. pozitive fata de alte masini cu constructia asemanatoare:(ex, Pajero) planetare mult mai masive , diferentiale foarte sanatoase , notor care merge si la 400000 km, Editat Noiembrie 3, 2011 de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian2001 Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Sfat achizitie Terrano ll 2.7 tdi, 1995 am facut schimbul,,chiar directia si supensia extrem de bune,,,numai ca am ridicat-o din barile de torsiune pe faata,,caroseria xtraordinara plus ca m-a mirat fff tare nu am pic de ulei care sa se scurga pe undeva si in teren este de vis nu troncane la cuplaj 4x4 nu zdruncina ca alte jeepuri pe off road,,,insa daca masina a stat a aparut o problema,,,deschid un nou topic si o sa vb acolo,,k sa nu fiu offtopic:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate