trike1 Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Prin primavara,in urma unei combinatii am ajuns sa fiu in posesia unei Suzuky GV din 2000 cu motor de 2000cmc benzina! Nu aveam nevoie de ea dar asa am mai recuperet ceva dintr-o datorie mai veche si am zis ca pana la urma o pot folosi la munca sau eventual sa o dau ficei mele care e in curs sa-si ia permisul! Masina- englezoaica in toate mintile ei si cu volanul transferat pe partea corecta! eiii si aici incepe frumusetea! am luat-o la incins pe sosea si i-am agatat obarca pt shoul de la Constanta!(i-am confectionat un carlig de remorcare) pe A2....soferul imi spune prin tel ca s-a aprins chek-ul dar ca masina merge...ok! A mers pana la prima alveola! Constat radiator fisurat ,pierdut apa....de aici..tot tacamul,nervi,racnete,injuraturi.stangi,remorcare etc. Dupa targ revin si constat ca garnitura si chiuloasa s-au dus draq!inlocuiesc ce e de inlocuit fac constatarilr de rigoare si ajung la concluzia ca masina e de tinut! Initial am zis ca o fac de strada si am luat de la colegii Vitaristi un set de jenti late ca de... era pt fetite, dar montate am constatat modificaraea dinamicitatii si a sigurantei directiei pe sosea fapt ce m-a pus pe ganduri(pt o incepatoare) In momentul 2 am inceput sa gandesc o varianta de bara fata ceva mai robusta ! cand te apuci de asa ceva trebuie sa gandesti inainte...ei bine,eu nu am facut asa si am inceput sa demontez,sa iau masuri si sa incep sa tai table de 4mm! Aveam ceva experienta de la bara lui Sensei(dar el venise pregatit cu sabloane si cote) La final dupa 2 zile de munca iata ce a iesit( la bara ma refer) iar dupa alte cateva ore am atasat si bara cu proiectoare si antena pt statie! Acum mai am de lucrat la inaltarea ei dar inca nu sunt hotarat inca(si nici timp nu am) si trebuie musai alte cauciucuri cu profil mai agresiv! Iata si ceva poze la final!(regret ca nu am din timpul executiei) Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Proiect Suzy GV "Flower Power" inca cateva Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Proiect Suzy GV "Flower Power" Foarte haioasa masinuta ta ! :ap E sora cu Samuraiul lui Omoroka ! Imi place si locul unde ai montat statia Roadcom ! Am avut si eu un Roadcom si era f buna ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Proiect Suzy GV "Flower Power" multumesc de apreciere! Intr-adevar haioasa,deh...sti cum e ..iei jucarii pt copii si le strici tu jucandu-te cu/la ele!:ih Oricum fica-mea e inebunita de cum am facut-o!:ha: Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Proiect Suzy GV "Flower Power" multumesc de apreciere! Intr-adevar haioasa,deh...sti cum e ..iei jucarii pt copii si le strici tu jucandu-te cu/la ele!:ih Oricum fica-mea e inebunita de cum am facut-o!:ha: Chiar ca arata ca o fetita obraznica!:ha: Sa o stapinesti sanatoasa ca o sa vezi ca multe probleme nu o sa ai cu ea.Nu stiu cum e cu motorul de 2000 benzina dar in rest intreaga masina e ca un catir,te duce si te scoate de unde nici nu crezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan b Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: Proiect Suzy GV "Flower Power" :br bravo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate