Robby Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Buna seara. M-am gandit ca prin intermediul dumneavoastra liceul meu poate castiga 10.000 de euro, bani ce vor imbunatati laboratoarele si salile de clasa ale acestui liceu. Tot ce am nevoie este de un vot pe http://coltverde.ro/cvsm/detalii/430/ care pe urma trebuie validat pe email. Va rog frumos. :tk:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. V-am votat ! Bafta mare ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. Si eu. Bafta. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. Si de la mine aveti un vot. Bafta 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. Si eu am votat, dar cred ca e cam tarziu. Mai sunt 12 ore pana la inchiderea voturilor. Bafta! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. Un vot si de la mine! Succes! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: Un vot pentru un liceu. Succes , am votat :h5 Editat Noiembrie 4, 2011 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robby Postat Noiembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. Multumesc frumos tuturor celor care ati votat. Spre surprinderea mea, Dvs. ati reactionat mai prompt decat cei de la mine din liceu. :tk:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. aveti si votul meu.:br:br Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. Multumesc frumos tuturor celor care ati votat. Spre surprinderea mea, Dvs. ati reactionat mai prompt decat cei de la mine din liceu. :tk:cl Pacat ca nu ne-ai instiintat mai devreme. Acu' vei stii data viitoare:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. pt. statistica, si eu am votat in termen. ma bucur ca macar am trezit un zambet, chiar daca nu a fost castigator:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robby Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Un vot pentru un liceu. Pacat ca nu ne-ai instiintat mai devreme. Acu' vei stii data viitoare:wink: Eu am aflat cu 3 ore inainte sa postez. Dar deh, asta e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate