Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Creasta Capatanii si Vf. Negoiu

minitehnicusro

Postări Recomandate

In program:

Sambata: Olanesti-Candoaia-Folea-Gerea-Valeanu, coborare catre Ciunget daca ne cazam Ciunget-Luminita, sau coborare spre Vaideeni daca ne cazam in Vaideeni sau Ranca.

Duminica: Rm.Valcea-Calimanesti-Perisani-Marginea-Comarnici-Podeanu-5km distanta de Vf. Negoiu.

Vremea va fi frumoasa in weekend. Este probabil ultima ocazie anul asta.

Pot participa masini 4x4 in stare tehnica buna, cu anvelope cu profil MT/Simex.

Amatori?

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Creasta Capatanii si Vf. Negoiu

Sambata adica azi 05.11.2011, cum nu au fost amatori s-a anulat urcarea pe la Folea si ramane pentru maine vizita la Negoiu.

Pentru maine, inatalnirea este la Peco Dacos in Rm Valcea la ora 10:00.

Cum vii de la Bucuresti, tii drept pe varianta spre Sibiu si e undeva pe stanga inainte de un baraj. Treci de peco Boromir, de reprezentantele auto ( Iveco stanga si Ford dreapta) treci de un sens giratoriu, treci de peco Rompetrol ( dreapta) si urmeaza pe stanga peco Dacos.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

duminica, am fost pana aproape de negoiu, cam la 5km daca e sa ne luam dupa google earth. oricum, mult mai aproape de varf decit la iesirea de pe moldoveanu.

drumul e fumos si usor, o plimbare pe forestiere, dar cu peisaje de neuitat.

au participat 8 echipaje, 5 din valcea si 3 din bucuresti. vremea a fost superba, sus pe la 2000m nu era nici un nor pe cer.

DSCF7498.thumb.jpg.57dab9754f6c77a27fc87e9ba9f28333.jpg DSCF7499.thumb.jpg.9d81613ad3e21f254cf687f03e559071.jpg

DSCF7520.thumb.jpg.fa02dab7ab420be660193dbe54739a7f.jpg DSCF7501.thumb.jpg.05bc36f4c0edc895bdc8344e10f97cd0.jpg

DSCF7545.thumb.jpg.5fc22d3e37e7478a514a4ff0741de606.jpg DSCF7551.thumb.jpg.f958bddd9dc2e88639e7c360243e9b00.jpg

DSCF7571.thumb.jpg.041f19f29388fd3b05082d9d384bca00.jpg DSCF7595.thumb.jpg.0081a118bd9ffcc4f8d689a97f3bdeac.jpg

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Adica .kml minitehnicus.

Macat atat daca n-ai anuntat mai din timp iesirea.

stane, iesirea a fost anuntata vineri dimineata, pana duminica dimineata era suficient timp de gandire.

Valcea-Calimanesti-Perisani-Marginea-Podeanu-Negoiu.zip

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Frumoasa iesire , bravo. Am o intrebare va rog ! Am urmarit track-ul pe Google earth ( multumim pt el ) si unde se termina sus pe golul alpin , pana acolo se poate ajunge cu masina sau nu ati mai mers voi?

Multumesc

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Frumoasa iesire , bravo. Am o intrebare va rog ! Am urmarit track-ul pe Google earth ( multumim pt el ) si unde se termina sus pe golul alpin , pana acolo se poate ajunge cu masina sau nu ati mai mers voi?

Multumesc

Pana acolo se poate merge cu masina. Mai sunt doua drumuri la stanga si la dreapta care se termina putin mai departe.

Minunatul LR Discovery II Td5, 2001

White Wolves Offroad Club

Link spre comentariu

Am pus track-ul pe harta Fagarasului si Negoui e la mai putin de 3 km. Adevarat ca traseul de picior e mai accidentat decat ala spre Moldoveanu.

Am zis ca a fost anuntata tura tarziu ca as fi venit pe doua zile. Dar mi-ar fi parut rau sa vin si sa fiu asa aproape de varf.

Drumul de la Valcea a avut vreo 85 km. Oare e vreo scurtatura din valea Argesului?

Link spre comentariu

Multumesc

Am inteles ca drumul mai continua, insa la cateva sute de metri de unde ne-am oprit era rupt, nu se prea putea trece nici cu moto... Din punctul de unde ne-am oprit nu cred ca mai era alt drum care sa duca mai aproape de Negoiu.

Link spre comentariu

Drumul de la Valcea a avut vreo 85 km. Oare e vreo scurtatura din valea Argesului?

la intoarcere am avut alta ruta. pe la salatrucu - curtea de arges - pitesti - bucuresti.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare