apostolioanradu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Am si eu o problema cu Frontera mea (sport 95, c20ne). Este putin cam inclinata pe partea stanga fata si nu am idee de ce. Mentionez ca pe spate am un amortizor curs. Poate fi acesta motivul? Multi mecanici "de cartier' spun ca nu ar avea de ce. De unde sa incep sa caut problema? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dominator Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Frontera inclinata Incerca in ordine asta: 1. foaie arc rupta 2. bari de torsiune reglate incorect Eu mizez pe nr. 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Frontera inclinata Foile arc de pe spate sunt ok, le-am verificat. Pe fata are doar bara torsiune. Am sa verific aici, poate dau de ceva. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Frontera inclinata Buna ziua ! Bara de torsiune e candidatul cauzator de probleme. Un amortizor nu are nimic de spus referitor la inaltimea masinii, cu exceptia cazului cand e ceva Race Runner & Co., conceput sa-si faca treaba fara arc. Stima, Dragos 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Frontera inclinata Cum a spus si Heavy D amortizoarele nu au nici o legatura in inaltimea masinii, iar daca spui ca e lasata pe o parte pe fata e clar din bara de torsiune, nu au nici o legatura foiile de arc.. Daca cineva "nepriceput" a incercat sa inalte masina din bariile de torsiune de acolo e problema.. http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Frontera inclinata Poate fi de la springuirea gresita a arcurilor spate, unu fiind springuit mai mult, deci e mai "scurt" iar altu springuit mai putin fiind mai "lung". Asta o poti verifica uitandu-te daca unu dintre inele nu sta drept. Daca nu e asta, totusi mai verifica odata cu atentie, tot la Frontera am vazut datorita unei foi rupte, pe care am observat-o abea dupa vreo 2 saptamani de uitat, fiindca se "aseza" asa bine incat cu putina mizerie pe ea nu se observa nimic. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Frontera inclinata Daca e lasata de fata,e simplu ca buna ziua..eu am rezolvat problema acum 2 zile deci o am proaspata pe retina. Pui masina pe plan drept,asfalt/beton ceva,si masori cu ruleta distanta intre aripa si pamant.Vezi care e diferenta,si stii cat trebuie sa ridici masina de partea respectiva.La mine a fost de 2 cm,in 10-15 min.nu am avut ce face. Capatul barii de torsiune se termina intr-o piesa masiva de metal,iar reglajul ei se face prin STRANGEREA surubului ce trece prin ea.surubul nu are contrapiulita sau siguranta ceva,si din cate imi aduc aminte tb.cheie de 27. (parca) Singura problema poate fi rugina de pe capatul de sus al surubului care ramane afara din piulita.Dai din belsug cu spray,si dupa 5 min.poti actiona in forta..Vezi ca tb.o cheie mai lunga,ca merge greu.Eu ca sa ridic masina 2 cm.am scos surubul cam 1 cm.Am dat la cheie cam de 10 ori.Intre masuratori am miscat msina inainte-inapoi cativa metri,sa se aseze bine pe roti. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Frontera inclinata Din bara de torsiune era buba. Multumesc mult pentru sfaturi. :g Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate