fane-isuzu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Stiu ca s-a mai discutat,va rog nu sariti pe mine,dar sunt in ceata,nu mai stiu ce sa fac Deci a venit randul gumelor Ce-mi doresc eu-niste AT-uri cinstite,masina merge on/off usor de tura-cules ciuperci si peisaj,deci nu la grupa mare Ce variante am 1. 175/16 Grantrek 2 cu revizii proaste pe net,sau cele rusesti originale de strada all-season 185/16 2. 205/16 cu un kit de inaltare pe guma de la pieselada unde se nasc doua intrebari-freaca pe undeva? si daca nu se dejanteaza de pe janta originala? Aici ar fi oferta mai larga 3 ceva pe 15 dar aici,jenti plus gume e cam mult de platit. Aici care ar fi exact dimensiunea de janta potrivita? Cu multe multumiri :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Sfat anvelope AT pentru Niva ca sa nu mai deschid alt topic.....profilul de tractor cu rizurile in ''v'' cum se comporta in off-roud,zapadanoroipietre? ma bate un gand.....:hl scuze colegu'pt interventia in topic,dar poate se dezvolta subiectul mai bine ZAPADA=PROST NOROI = PROST (SAPA)ramai pe burta PIETRE = SLAB dar mai bine ca pe noroi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Sfat anvelope AT pentru Niva :tkmi-a trecut..... LA ce vroiai sa le folosesti? sau pe ce masina si de ce? intreb sa imi dau seama ce vroiai sa faci cu masina :) asa daca ,chiar iti place profilul asa mult sa stii ca exista la Silverstone un profil asemanator cu tractoarele si e mai bun totusi si dpdv comportament si vibratii/franare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leoasf Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Sfat anvelope AT pentru Niva eu sant multumit de ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate