BogdanAWD Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Salut, Am dat ceva cautari insa din pacate nu am gasit ceva informatii despre urmatoarea tema: Trebuie sa schimb furtunul dintre rezervorul de lichid ambreiaj si pompa de ambreiaj. Din pacate am constatat ca am mers o perioada cu lichid sub orificiul din rezervor (deci tragea aer) pentru ca pierdeam lichid pe la furtun. Intebarea mea este cum se face aerisirea dupa ce schmb acel furtun? Prin cea de-a doua piulita de la pompa de ambreiaj, similar ca si la aerisirea franelor? Cat de importanta este aceasta aerisire, avand in vedere ca eu am mers de ceva timp fara lichid? Din pacate nu as putea sa spun daca de cateva zile sau saptamani... Ca si furtun ramane sa intreb maine la Tibgal daca au pentru ca nu am vazut pe site. Exista un alt furtun compatibil de la Dacia de ex? Multumesc Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Pompa ambreiaj Aro 24 are rezervorul de lichid separat de pompa si un furtun de aprox 20 cm. La Aro aerisirea se face doar pe la cilindrul receptor, pompa nu are aerisitor. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Pompa ambreiaj se aeriseste singur! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Pompa ambreiaj Se aeriseste singur, dar daca vrei neaparat sa insisti sa mearga mai repede, poti slabi putin olandeaza de prindere a conductei la iesire din pompa, o sa iese mai repede aerul, sau slabesti aerisitorul de la receptor si-l lasi sa curga lichidul singur 3-5 minute (recupereaza-l) si esti sigur ca nu mai ai aer pe instalatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Pompa ambreiaj Se aeriseste singur, dar daca vrei neaparat sa insisti sa mearga mai repede, poti slabi putin olandeaza de prindere a conductei la iesire din pompa, o sa iese mai repede aerul, sau slabesti aerisitorul de la receptor si-l lasi sa curga lichidul singur 3-5 minute (recupereaza-l) si esti sigur ca nu mai ai aer pe instalatie asta e o aberatie cu aerisitul singur ia schimba tu cilindrul de la ambreiaj ocazie cu care pui unul nou care e gol si spune-mi tu cum se face aerisirea singura? ai pe corpul pompei un aerisitor pe care il slabesti inainte sa il pui pe masina sa nu te chinui acolo cu desfacutul. dupa faci pedale cam in 3 reprize pentru aerisit si abia apoi te apuci de reglat jocul la tija filetata...etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Pompa ambreiaj Chiar daca nu mai e subiectul de actualitate - vezi cealalta problema a mea de pe alt topic: am schimbat la acel moment furtunul si pare ca e ok:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate