pit ciprian Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 1 Decembrie, ziua Romaniei....Descopera Romania 4x4 initiaza o actiune pe plan local pt a comemora aniversarea UNIRII Ai un tricolor? vrei sa-l arborezi pe masina ta? vino alaturi de noi intr-un mars care sa strabata Oradea! Autoritatile locale sunt alaturi de noi, implica-te si tu! Deschid lista: Cipri Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE 2. Florin 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE 3. Coco :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE primiti si :old de la grupa mica?:ha: ma inscriu si eu, deci 4. bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Se pare ca nu sunt foarte multi doritori, deci vom mari miza :wink::wink: Joi 1 Decembrie vom face acel mars in oras cu tricolorul arborat (ore si detalii , le vom stabili de comun acord) :offSAMBATA 3 decembrie vom sarbatori ziua nationala cu un chef :2dr :banana organizat la Sala Nicoleta in velenta. :ypu Pretul unui meniu este de 30 Ron. Maestrul de ceremonii Stimatul Domn Ciprian :no11 Doritorii pot afla mai multe detalii de la subsemnatul sau Maestrul Ciprian 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE La mars tot vom fi vreo 15-20 masini iar la cheful de sambata prin care serbam 1 dec , craciunul, revelionul:) o sa fie ceva de genul cum a fost la ziua mea Bufet suedez iar bautura fiecare ce aduce de acasa, muzica si imortalizatul pt nemurire, foto-video, ma ocup eu:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE La mars tot vom fi vreo 15-20 masini iar la cheful de sambata prin care serbam 1 dec , craciunul, revelionul:) o sa fie ceva de genul cum a fost la ziua mea Bufet suedez iar bautura fiecare ce aduce de acasa, muzica si imortalizatul pt nemurire, foto-video, ma ocup eu:h5 Vin si eu la toate manifestarile,cu simpla conditie de a nu manca fasole cu ciolan, spun asta deoarece din pacate 1 DEC pt unii nu inseamna mai mult de atat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Si-a anuntat prezenta si viitorul tatic respectabilul toncalau Dorin:h5 Incet ne adunam:br Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE sper sa fim cat mai multi!!poate ca ar fi bine sa lasam toate probleme la o parte ,macar de 1 decembrie si sa ne adunam cat mai multi pentru a inalta si purta steagul ROMANIEI pe strazile orasului!! va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Din pacate o sa fiu plecat in Italia , daca ajung pe joi vin si eu. Cu o mare placere. :brpentru idee. Sa traiasca ala cu ideile, cum se numeste ? Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Mai doua echipaje se anunta:br Nicusor( cameramanu) Sebi (finu) adaugam in lista si pe dl Milian:br maine revin cu locul de intalnire cat si cu ora de plecare:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
breki Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Breki prezent si el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Prezent si eu! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Asteptam detalii ! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Locul de intalnire va fi in parcare la Selgros joi la ora 14,30.De acolo in coloana vom strabate orasul pe arterele principale. Detaliile pentru cheful de sambata le discutam joi.Cei care doresc sa vina la chef ii rog sa aiba in buzunar 30 lei. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO LJ 70 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE vin si eu:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE vin si eu:h5 Te asteptam patroane,schimba poza la avatar,pune una rosie,sa vada si ochii nostri... Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO LJ 70 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE nu pot nu ma lasa inima s o tradez, ea e pt teren dar cealalta fitze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE La multi ani romania!!!! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE La Multi Ani Romania , La Multi AniRomani!!! ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 (editat) Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Dupa cum am vorbit cu Cipri, am trimis mail catre toate institutiile media din judet pentru a anunta evenimentul la care am participat azi. Asadar, pozele se pot vedea pe www.bihon.ro, ne-au punctat pana acum si Radio Transilvania, JDD bun de citit, Bihoreanul, Crisana, TVS. Deasemenea am creat un album cu toate pozele realizate azi pe facebook-ul asociatiei si voi urca si aici pe forum cateva fotografii. La multi ani inca odata tuturor celor care sunt romani si simt romaneste Editat Decembrie 1, 2011 de Mihai JDD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Convoiul nostru a depasit 30 masini,oameni de pe strada ne-au aplaudat,masini care erau in trafic au intrat in coloana noastra...o actiune reusita! Cat de curand o sa atasez un clip. P.S.Celor din grupul nostru care nu au fost alaturi de noi le doresc somn usor!!!Oricum noi mergem mai departe! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Salieri Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Evenimentul de ieri a aparut si pe Cancan http://www.cancan.ro/actualitate/intern/asociatia-descopera-romania-4-x-4-a-facut-turul-oradiei-cu-gipane-si-cu-steaguri-196276.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Jurnalul Bihorean,Jurnalul de Dimineata,Crisana,Bihoreanul,Bihon, si aici am aparut azi. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Se apropie 1 DECEMBRIE Pentru cei care vor sa revada sau sa vada, acestea sunt link-urile: http://www.bihon.ro/de-1-decembrie-cu-descopere-romania-4x4/1021210 http://jdd.ro/2011/12/01/n-au-uitat-ca-sunt-romani/ http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1-19/1-decembrie-inedit-asociatia-descopera-romania-4-x-4-a-facut-turul-oradiei-cu-gipane-si-cu-steaguri--98472.html http://www.cancan.ro/actualitate/intern/asociatia-descopera-romania-4-x-4-a-facut-turul-oradiei-cu-gipane-si-cu-steaguri-196276.html Alaturi de toate cele mentionate mai sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate