puiubimboi Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Salut, am un patrol y60, an fabricatie 1993. motor 2.8 td. problema ce o intampin este: turbina cu care am cumparat masina, s-a dus, adica s-au rupt paletii. am achizitionat alta second, originala de patrol si dupa 300 de km, aprox 2-3 iesiri in teren a inceput sa piarda ulei pe la turbo. astept sfaturi si sugestii, ce imi recomandati sa fac? sa o reconditionez sau sa cumpar alta second, daca e de reconditionat, spuneti-mi voi unde. multumesc frumos si astept raspuns. Editat Noiembrie 7, 2011 de puiubimboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: problema turbina y60 2.8 td Salut. Vezi ca e chiar aici pe forum, in josul pagini, un banner de reclama pentru reconditionari turbine. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiubimboi Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: problema turbina y60 2.8 td multumesc frumos de raspuns, ma voi interesa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: problema turbina y60 2.8 td Sau, daca te coafeaza, una nou-noutza originala de Y60, Garret la 650E. Avem pe stoc ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: problema turbina y60 2.8 td Pretul lui nea Luigi e foarte bun daca turbina e noua. Una noua e 1200 euro ...doar :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate