Roskat Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Suna cam stupida intrebarea dar... de unde imi tot scartaie pedala de ambreaj? Am uns arculetul care impinge pedala inapoi si tot urat face. Parca de cand scartaie cupleaza mai jos ambreajul. Dati-mi niste idei va rog...thanks Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiuC Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Scartaie ambreajul Verifica cablul de ambreiaj, la mine cel putin asta afost cauza si mai ales daca zici ca pedala prinde mai jos, cablul de ambreiaj nu e scump pana in 150 RON si se schimba usor.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Scartaie ambreajul Verifica cablul de ambreiaj, la mine cel putin asta afost cauza si mai ales daca zici ca pedala prinde mai jos, cablul de ambreiaj nu e scump pana in 150 RON si se schimba usor.:h5 Exact cablul de ambreaj a fost. S-a rezolvat doar prin reglaj. Multumesc mult, se poate inchide Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate