Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intrebare muntii grohotis+neamtului

dansoare

Postări Recomandate

Re: intrebare muntii grohotis+neamtului

Veni, Vidi, Vici

O iesire absolut superba, ca in fiecare weekend, de altfel :grin:

Traseul foarte frumos, cu peisaje spectaculoase si o vreme incredibila pt jumatatea lui Noiembrie.

Urcarea cu pricina am urcat-o toti 3, desi - din motive de garda la sol - Teranno a urcat pe ocolirea din dreapta (bineinteles dupa un numar de incercari pe "direct", pe care le-a "platit" cu scutul fata ... smuls din suruburi).

Patrolul a fost de departe eroul zilei, urcand din prima incercare, in span si aruncind spectaculos cu pietre in toate directiile :br

Mitsu s-a achitat si el de sarcina, desi mi-au trebuit vre-o 3 incercari ... pana n-am ajuns sa apas accelereratia cu calcaiul, n-a vrut ... recunosc ca, desi nu era chiar foarte cald afara, eram destul de transpirat dupa urcarea in discutie :grin:

In rest, foarte faina si urcarea din Valea Doftanei prin padure, cit coborarea in Busteni (pe care am "condimentat-o" taind-o de bezmetici prin padure).

"Developam" filmele si revenim si cu "dovezile",

mosii :old

Tot Samuraiul ' ii cel mai tare
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Veni, Vidi, Vici

O iesire absolut superba, ca in fiecare weekend, de altfel :grin:

Traseul foarte frumos, cu peisaje spectaculoase si o vreme incredibila pt jumatatea lui Noiembrie.

Urcarea cu pricina am urcat-o toti 3, desi - din motive de garda la sol - Teranno a urcat pe ocolirea din dreapta (bineinteles dupa un numar de incercari pe "direct", pe care le-a "platit" cu scutul fata ... smuls din suruburi).

Patrolul a fost de departe eroul zilei, urcand din prima incercare, in span si aruncind spectaculos cu pietre in toate directiile :br

Mitsu s-a achitat si el de sarcina, desi mi-au trebuit vre-o 3 incercari ... pana n-am ajuns sa apas accelereratia cu calcaiul, n-a vrut ... recunosc ca, desi nu era chiar foarte cald afara, eram destul de transpirat dupa urcarea in discutie :grin:

In rest, foarte faina si urcarea din Valea Doftanei prin padure, cit coborarea in Busteni (pe care am "condimentat-o" taind-o de bezmetici prin padure).

"Developam" filmele si revenim si cu "dovezile",

mosii :old

Bravo baieti, ati aratat ca se poate :h5

Eu si cu minitehnicus am parcurs un alt traseu (il voi descrie intr-un topic separat) care s-a intersectat cu cel al baietilor exact la panta cu pricina. Intradevar Patrol rules acolo... si blocant :h5

Studiind atent panta cu pricina... care pana la urma nu-i nici ea chiar atat de imbatabila, am mai identificat si in stanga posibile variante de ocolire in conditiile in care iarba ar fi uscata iar conditiile meteo favorabile. Varianta de ocolire din dreapta, pe unde dealtfel am si coborat cu samuraiele, se prezenta foarte bine din cauza uscaciunii. Cred ca weekendul trecut altfel era situatia. Se vedeau urme acolo de patinaj ceea ce ma face sa cred ca a fost cam noroioasa.

Inca o data felicitari pentru iesire:h5

Va salut !

Link spre comentariu

super iesire!!! deja era de asteptat :tk

pacat ca am lasat nissanelul fara ˇunderwearˇ pe panta aia... il mai inaltam, il incaltam cu bocanci mai mari si mai incercam - nu ne lasam asa usor! :wink:

de departe un :br maaaare pentru Dan si Bogdan (deci, copii, se poate si la varsta a treia :old)

iata-ne in actiune:

revin si cu foto....

Editat de gedaci_2005
EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare