Unimog Postat Martie 1, 2008 Partajează Postat Martie 1, 2008 Am iesit azi cu cei doi mai maricei la plimbare in padure chiar daca a fost un vant puternic ne-am simtit foarte bine 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 1, 2008 Autor Partajează Postat Martie 1, 2008 Re: Sambata dupa masa cu picii Mai am un hobby de care putini stiu si mai putini inteleg. Imi place sa imortalizez imagini cu copaci crescuti aiurea , loviti de fulger,tot ce este ciudat dendrologic . Astea sunt poze de astazi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: Sambata dupa masa cu picii sa inteleg ca ai iesit un pic prin spatele casei? :grin: faine pozele....iar subiecte ptr foto sunt pe acolo o gramada... :h5 sa-ti traiasca juniorii si sa-ti calce pe urne..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 2, 2008 Autor Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: Sambata dupa masa cu picii Mersi , chiar un pic pina la troita si in padure 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: Sambata dupa masa cu picii Ce draguti sunt aia micii ... sa-ti traiasca si sa te bucure la batranete ! :hi ... cat despre pasiunea aia cu pomii ciudati, misto treaba ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate