Marianw8 Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 (editat) Am cumparat masina( Pajero SWB 2003 3,2 D ) cu acest aparat sub torpedou si nu stiu ce anume este .L-am vazut cand am schimbat filtrul de polen . In poza are mufa scoasa dar atunci cand pun contactul ledurile se aprind . Poate cineva a mai vazut asa ceva si imi poate spune ce este . Astep raspunsurile voastre . Multumesc anticipat Editat Noiembrie 10, 2011 de Astral ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calaretul4x4 Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! foarte dubios..ce scrie pe el? pare de aluminiu carcasa.. sper sa nu fie vro bombitza :)) .. emite vrun semnal gsm? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! Cred ca este un transponder GPS,probabil a fost masina de firma,,sub control! Sau un sot/sotie gelos/geloasssaaa!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! foarte dubios..ce scrie pe el? pare de aluminiu carcasa.. sper sa nu fie vro bombitza :)) .. emite vrun semnal gsm? Am desfacut capacul din lateralul bordului si pe spatele aparatului scrie V60 probabil de la tipul masinii , am sunat fostul prop. in Germania si a zis ca poate fi de la sistemul de ridicare a puterii dar nu se pricepe ,el a dus-o la Mitsubishi si ei s-au ocupat ; mai sapam " . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! Nu este cumva ceva sistem de menagement al bateriei/bateriilor? Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! Am aflat ce este , SOFT RIDICARE PUTERE :wink: ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! Deci poti dormi linistit!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! Daaa , e bine cand mai afli cate ceva despre "fierul pe care i l ai , ma refer la cei interesati , ca sunt fffoaaaarte multi care nu au nici o treaba , mai bine ca ei :grin: ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rapsoul72 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! ceva de localizare a masinii pare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! ceva de localizare a masinii pare Daca ai citi toate postarile si nu doar printre randuri ai vedea ca scrie mai sus ca a descoperit ce este... :wink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rapsoul72 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! man ma plictisii la un moment dat :)) acu ma facusi curios si vreau sa vad si eu ce erea :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP ! man ma plictisii la un moment dat :)) acu ma facusi curios si vreau sa vad si eu ce erea :)) Raspunsul se afla la postul #6.......adica n-ai avut rabdare sa citesti pana acolo ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate