Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nu stiu ce este ! ! ! HELP !

Marianw8

Postări Recomandate

Am cumparat masina( Pajero SWB 2003 3,2 D ) cu acest aparat sub torpedou si nu stiu ce anume este .L-am vazut cand am schimbat filtrul de polen . In poza are mufa scoasa dar atunci cand pun contactul ledurile se aprind . Poate cineva a mai vazut asa ceva si imi poate spune ce este . Astep raspunsurile voastre .

Imagine3069.thumb.jpg.6f0c50b2d2665a0514fdba61454150ee.jpg

Multumesc anticipat

Editat de Astral
...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Nu stiu ce este ! ! ! HELP !

foarte dubios..ce scrie pe el? pare de aluminiu carcasa.. sper sa nu fie vro bombitza :)) ..

emite vrun semnal gsm?

Am desfacut capacul din lateralul bordului si pe spatele aparatului scrie V60 probabil de la tipul masinii , am sunat fostul prop. in Germania si a zis ca poate fi de la sistemul de ridicare a puterii dar nu se pricepe ,el a dus-o la Mitsubishi si ei s-au ocupat ; mai sapam " .

Link spre comentariu

Daaa , e bine cand mai afli cate ceva despre "fierul pe care i l ai , ma refer la cei interesati , ca sunt fffoaaaarte multi care nu au nici o treaba , mai bine ca ei :grin:

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

ceva de localizare a masinii pare

Daca ai citi toate postarile si nu doar printre randuri ai vedea ca scrie mai sus ca a descoperit ce este... :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare