aurel30 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Salut.Detin un Galloper de 1 saptamana si nu gasesc sa cumpar bucsele de la bara de torsiune fata.Masina este ok varianta 5 locuri 2.5 d.Ma poate ajuta cineva cu o informatie.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Bucse bara stabilizatoare fata la care bucse te referi? la cele care vin in capete(pe bratele inferioare) sau la cele care vin in fata? cele care vin pe brate, poti sa cauti ceva de pe la dacii, eu le-am inlocuit cu bucse de galloper si nu au rezistat mai mult de 4 luni....sau poti incerca poliuretanice... "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurel30 Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Bucse bara stabilizatoare fata Salut.Ma refer la bara stabilizatoare fata cea care are la capete bieletele antiruliu.Undeva sub scutul motor se afla 2 bucse *stanga-dreapta*care sunt prinse de caroserie.Nu le gasesc sa le cumpar.Ma poate ajuta cineva.Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rades Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Bucse bara stabilizatoare fata incearca sa imi dai niste dimensiuni daca ai acces la bara de torsiune,dar trebuie sa fi atent si la gradul de uzura al barii de torsiune ca bucse noi poti pune grup daca bara pe jumate e gata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurel30 Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bucse bara stabilizatoare fata Maine dimineata o sa-ti dau dimensiunile .O sa bag masina pe o rampa sa masor bara.Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurel30 Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bucse bara stabilizatoare fata Din cate a masurat cineva la un magazin a zis ca ar avea interior de 30 si latime de 40mm.Dar o sa masor personal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Bucse bara stabilizatoare fata eu la ale mele( si la cel de 2.5td LWB si la cel 3.0 LWB) am aceeasi dimensiune la bara de torsiune fata- 29mm; am gasit cu 15lei bucata bucsele; la bara pe spate ar trebui sa ai 27mm; "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BeTweety Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Bucse bara stabilizatoare fata Salut! Reperele originale pentru Hyundai Galloper II cu arcuri elicoidale sunt: B3: MB176368 - RUBBER-STABILIZER - 4 buc B9: MB573783 - BUSHING-STABILIZER - 2 buc - pentru LWB B9: MB573784 - BUSHING-STABILIZER - 2 buc - pentru SWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate