alin-jeep Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ ...............si maine dimineata incepe prima zi de probe (tineti-mi pumnii)prin APUSENI.Normal ar trebui sa tina,, probele " trei zile daca ma ajuta FIERU.Promit ca o sa revin cu poze. ...era sa uit .Nu am montat turbina cu geometrie variabila din lipsa de timp.Am adaptat una de BMW 525 TDS,mi se pare a fi OK .Ne auzim ,sper Duminica seara. ALIN :h5 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ succes si vreme buna :h5 cate masini sunt ? asteptam filmele si :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ ...................razboi pierdut. @Heavy D.-AI AVUT DREPTATE -VM=0 Nu mai vreau sa aud de aceste motoare.S-a gripat pur si simplu la palier,la un span ceva mai serios. Ar trebui pus la zid cel care a poluat aceasta marca cu motoarele astea Masina Americana trebuie sa aiba motor American si la mine asa va fi Am vrut sa abandonez marca (de ciuda)dar nu o s-o fac.JEEP nu are nici o vina .VM este vinovatul.O sa revin cu exemple de la ultima iesire unde au fost multe Vitare,2 patroale , 2 Toyota si 2 JEEP ALIN :fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ nu imi vine sa cred ochilor ce ai scris. aparte ca imi pare rau de incident,chiar nu meritai se fi tratat asa de catre un vm. dar cum de ai schimbat impresia fata de vm la 360°,tu ai fost mereu o persoana care ai apart acest motor,chiar asa dintr-o data sa fi total contra acestor motoare mi se pare fara sens,nu pari nici un tip care se da batut asa usor,cum de sa intamplat aceasta schimbare? pai daca tu ai abandonat aceste motoare noi ceilalati ce ar fi trebuit sa facem? apropo ca tot veni vb,aveti idee ce schimbari necesita o conversie la motorul de 4000 pe un xj. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ Buna seara ! Imi pare rau de cele patite cu VM-ul, nu ma bucur neaparat ca am avut dreptate. In astfel de motoare nu trebuie investit, odata ce fac probleme. Se arunca afara, se cauta un OM602 sau OM603 de la Mercedes, sau eventual un M51D25 de la BMW, si se lucreaza cu cutiile lor. Sau un Cummins 4BT, daca vrei sa faci misto de viata. Se adapteaza reductorul NP231 sau NP/NV242 pe acele cutii, cu bataie de cap aferenta (da' se poate, ca eu am facut-o), si gata joaca. Ca trebuie alta traversa de suport cutie sau alte furtune, precum si ca poate sunt necesare modificari de lungime ale cardanelor, asta e joaca de copii... Unicul lucru pozitiv la motorul VM este distributia pe roti dintate. Dar raportat la toate celelalte probleme, nu mai are nici o valoare. Ca nu ma ajuta cu nimic ca nu mi se rupe cureaua de distributie, daca-mi sar in cap tijele de la culbutori, sau tre' sa-i fac vant, ca se incinge la prima panta... Condoleante... Stima, Dragos Editat Ianuarie 30, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ nu imi vine sa cred ochilor ce ai scris. aparte ca imi pare rau de incident,chiar nu meritai se fi tratat asa de catre un vm. dar cum de ai schimbat impresia fata de vm la 360°,tu ai fost mereu o persoana care ai apart acest motor,chiar asa dintr-o data sa fi total contra acestor motoare mi se pare fara sens,nu pari nici un tip care se da batut asa usor,cum de sa intamplat aceasta schimbare? pai daca tu ai abandonat aceste motoare noi ceilalati ce ar fi trebuit sa facem? apropo ca tot veni vb,aveti idee ce schimbari necesita o conversie la motorul de 4000 pe un xj. salut pentru o masina de strada ar mai fi ,dar pentru nebunii in nici un caz.Observ ca la aceste motoare apar uzuri in anumite locuri care nu prea se pot elimina,dupa un anumit nr de km. Eu in continuare o sa ma ocup de reparatia lor dar cu conditia sa fie exploatate cu bun simt in limita potentei lor. trecerea la 4 l nu este chiar asa complicata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ pai mi-ai dat 2 vesti bune,una ca vm este totusi un motor care se preteaza la tipul exploatare pe care il folosesc eu,cu toate ca experientele ma fac sa fiu rezervat. si faptul ca conversia este posibila fara prea mare bataie de cap. cred ca voi opta pt varianta a2a sau eventual schimb masina,aviz amatorilor. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ Salut. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, pur si simplu ai avut ghinion. Pana la urma , mai devreme sau mai tarziu orice motor crapa, banuiesc ca cel care l-ai avut tu pe masina a fost destul de obosit si neintretinut pana sa pui mana pe el si nu aveai de unde sa stii ce e inauntru. VM, nu este cel mai stralucit motor, dar pana la ora actuala au scos pe piata milioane de motoare si inca mai scot si in continuare. Te inteleg sa fii suparat , dar o sa-ti treaca pana la urma si peste ceva timp o sa fii la fel de infocat cum ai fost si pana acum. Respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ :tk:tk:tk:tk:tk promit sa va tin la curent cu cauzele pentru care a murit (inafara de chinurile la care l-am supus).Pentru mine este( inca )o nebuloasa ,ce s-a intamplat acolo.Oricum ,pentru mine............... ................................... JEEP este nr 1 ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ Domnul Alin ceva noutati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ Salutari Noutati inca nu .N-am reusit sa demontez motorul pentru a gasi cauza . ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ Salutari Noutati inca nu .N-am reusit sa demontez motorul pentru a gasi cauza . ALIN:h5 Aline, imi pare rau de problemele pe care le ai cu masina. Sfatul meu: Nu mai pierde timpul cu VM-ul. Baga un 4L original Jeep. VM-ul e pentru tot felul de utilaje mici, generatoare de curent, compresoare, pompe etc... Oricum, sa nu se supere lumea pe mine dar motoarele adevarate incep de la 6 cilindri in sus. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mojocojo Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: 11.11.2011 START proiect JEEP ZJ aline daca ai nevoie de orice piesa de pe mototr mai am unul de rezerva de pe care iti poti lua piesele...contacteaza-ma daca ai nevoie de ceva....la fel si la mine a fost o nebuloasa cum s-a dus motorul...am sute de variante dar nici akum nu stiu cauza avortului.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate