armi Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Va salut! Am achizitionat recent un Terrano 2, 2,7d din 1995, anvelopele masniii sunt 255/70/15, iar rezerva este de 205/75/15. Ieri am facut pana si am inlocuit dreapta fata cu rezerva, si fara sa constientizez am folosit ceva timp masina cuplata pe 4x4 la greu. Acum a ramas cuplat asa pe greu si nu vrea sa mai decupleze. sa fie din cauza diferentelor de dimensiune intre roti sau asa a fost sa fie? Multumesc. A6avantC7 Kia Pregio 2,5 TCi Fabia 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Blocat in 4x4 greu Salut. Atat timp cat ai folosit masina in teren moale, alunecos diferenta considerabil mare a anvelopelor nu cred ca a cauzat defectiunea. Ce inseamna "folosit fara sa constientizez am folosit ceva timp masina cuplata pe 4x4 la greu"? Nu prea ai cum sa nu constientizezi atat timp cat viteza de deplasare e drastic redusa. Repet: Daca ai folosit 4x4 L in conditii de aderenta scazuta nu vad diferenta de dimensiune a anvelopelor ca pe o posibila cauza a problemei tale. In schimb daca nu se foloseste constant reductorul in treaba H sau L exista posibilitatea ca el sa nu intre sau in cazul tau sa nu iasa din 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armi Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Blocat in 4x4 greu Salut. Atat timp cat ai folosit masina in teren moale, alunecos diferenta considerabil mare a anvelopelor nu cred ca a cauzat defectiunea. Ce inseamna "folosit fara sa constientizez am folosit ceva timp masina cuplata pe 4x4 la greu"? Nu prea ai cum sa nu constientizezi atat timp cat viteza de deplasare e drastic redusa. Repet: Daca ai folosit 4x4 L in conditii de aderenta scazuta nu vad diferenta de dimensiune a anvelopelor ca pe o posibila cauza a problemei tale. In schimb daca nu se foloseste constant reductorul in treaba H sau L exista posibilitatea ca el sa nu intre sau in cazul tau sa nu iasa din 4x4. Nu am masina de mult tip asa ca nu stiu cat de des a fost folit reductorul :( Am aproximativ 3 saptamani de cand am cumparato. Am spus ca nu am constietizat ca am roti inegale fata , nu ca nu stiam ca sunt pe greu, imi cer scuze daca nu m-am exprimat clar. Cu stima A6avantC7 Kia Pregio 2,5 TCi Fabia 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Blocat in 4x4 greu ridica o roata din fata si incearca sa o scoti din reductor, cu motorul oprit ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armi Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Blocat in 4x4 greu Merci pentru raspunsuri, am depistat cauza. surub maneta schimbator rupt.maneta arata ca lucreaza dar de fapt nu actiona destul de puternic furca ca sa decupleze. A6avantC7 Kia Pregio 2,5 TCi Fabia 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate