Mud Monster Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 salutare tuturor ! cine ma poate ajuta, va rog, cu schema electrica pentru un Y60 ? sunt intr o revizie generala cu Monsterul si mi ar prinde tare bine schema electrica pentru a remedia cateva mici probleme... multumesc anticipat !:tk Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: caut schema electrica pentru Y60 da-mi o adresa de mail Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mud Monster Postat Noiembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: caut schema electrica pentru Y60 luxor.trading@yahoo.com multumesc si raman dator cu o bere rece cand vii la mare:wink: Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: caut schema electrica pentru Y60 a plecat mailul, daca nu gasesti ce iti trebuie spune-mi si mai caut o seara faina Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: caut schema electrica pentru Y60 Daca nu primesti de la Opinion sau nu e suficient mailul ...detaliaza problemele si vedem ce solutii se gasesc ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate