Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MUFA TROLIU DEFECTA

Guest AUREL
 Share

Recommended Posts

Guest AUREL

Sal,am o mica prob cu mufa ,cred ca e oxidata...aveti idee unde pot sa o repar sau sa o inlocuiesc ...? Troliu Model :M 8000

Multumesc . :hl

Re: MUFA TROLIU DEFECTA

Incearca pe Lizeanu, Conex electronic si imprejurimi.De preferat sa te duci cu mufa veche demontata. :grin:

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?

Aurel, eu cred ca nu este necesar sa inlocuiesti mufa. Daca n-ai lovit-o asa de tare incat sa crape si sa se desprinda pinii din ea, ori s-a dezlipit ceve in cutia cu relee ori pinii sunt foarte oxidati. Incearca sa dai cu un spray de contacte, sau daca nu ai asa ceva la indemana, cu petrol sau spray cu care se curata arma de vanatoare. Curata si mufa de pe cutia cu relee si cea de pe telecomanda.

Daca nu rezolvi problema curatind mufele, cauta pe cineva cu "maini indemanatice" si pune-l sa ia capacul de pe cutia cu relee. Asa se poate vedea o eventuala lipitura "rece".

Succes!

Later edit:

Am citit un alt post de-al tau, de unde inteleg ca nu-ti merge deloc troliul. Pai pana la mufa pot fi o gramada de cauze, incepand cu motor, relee, cabluri, etc... si terminand cu telecomanda. Oxidarea pinilor din mufa ar fi ultima si cea mai putin probabila cauza. Totodata si cea mai usor de remediat.

De aici eu am inteles ca banuiesti mufa ca miscand-o intr-o anumita pozitie, face contact si merge...

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

In vederea unei eventuale reparatii, sau inlocuiri a respectivei mufe, ar fi de folos niste poze, si eventual sa ne spui cum ai ajuns la concluzia ca priza este de vina?!?!?!?, ai incercat sa pui un aparat de masura pe mufa de la telecomanda, si sa vezi daca aceasta lucreaza????

Aici gasesti un manual pentru Warn M8000, in care gasesti si o schema a legaturilor electrice, poate te ajuta ....http://www.quadratec.com/Assets/Installation/36860.pdf

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use