Sharfes Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Salutare . Am un Terrano 2 din 2000 este benzina si de ceva vreme se infraneza cand cuplez fata ,pana anul acesta se infrana numai in viraj si asta daca viram mai mult de 1 tura si jumatate acum se infraneaza si in linie dreapta ,daca ma puteti ajuta cu un sfat va rog.:tk O zi buna sa aveti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Terrano 2 se infraneaza cand cuplez 4x4 ai anvelope de aceeasi dimensiune si pe fata si pe spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sharfes Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Terrano 2 se infraneaza cand cuplez 4x4 Da anvelopele sunt 235/70/16 ,mentionez ca nu folosesc 4x4 decat daca este necesar masina este de concediu si de pescuit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Un sfat pentru nervii mei??? dc se infraneaza cind cuplez tractiunea??:tk in ce conditii apare infranarea? pe deal in jos in neutru..? sau in viteza ? 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sharfes Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? In momentul in care am cuplat apare infranarea ,pana acum se infrana numa in viraj acum si in linie dreapta :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Terrano 2 se infraneaza cand cuplez 4x4 Si cam cind ai facut ultima data o revizie la uleiurile de la punti? gen verificat/completat schimbat ? Aaa si inca ceva daca rulezi 4x4 Low este un pic normal pe asfalt uscat.....la viraje si chir in linie dreapta.... Daca nu trosneste,pacane sau huruie, nu ar trebui sa fie nimic grav,cred:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: se infraneaza cind cuplez tractiunea ?? La cata seceta a fost, banuiesc ca ai facut constatarea cu infranarea la cuplarea 4x4, pe asfalt uscat, si este normal sa apara "infranarea", asta nefiind o infranare propriu-zisa ci doar consecinta fortelor de frecare crescute a celor 4 roti tractoare, dar anormal sa cuplezi 4x4 pe asfalt uscat.......iar daca ai cuplat si 4x4 Low si ai mers cu ea tot pe uscat, zi merci ca inca n-ai rupt nimic...... Poate ar trebui sa dai mai multe detalii despre conditiile (Low/High, starea drumului, etc) in care ai constatat "infranarea"....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: se infraneaza cind cuplez tractiunea ?? Rapoarte diferite in punti. Anvelope diferite fata-spate. Lipsa ulei diferential fata. Si probabil ca mai sunt variante, dar daca nu descrii mai amanuntit problema cam greu sa primesti ajutor. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sharfes Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Terrano 2 se infraneaza cand cuplez 4x4 Multumesc de sfaturi , clar eu am ceva nu masina ,masina este ok ,nu am mers mult pe uscat cam 200 m cu 4x4 normal ,totusi o sa verific uleiul pe fata preventiv. O zi buna si:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sharfes Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Terrano 2 se infraneaza cand cuplez 4x4 Si cam cind ai facut ultima data o revizie la uleiurile de la punti? gen verificat/completat schimbat ? Aaa si inca ceva daca rulezi 4x4 Low este un pic normal pe asfalt uscat.....la viraje si chir in linie dreapta.... Daca nu trosneste,pacane sau huruie, nu ar trebui sa fie nimic grav,cred:grin: Revizii la zi, astazi am controlat si uleiuruile gresat etc.etc .. totul este ok , acum sa vina vremea rea sa vedem ce si cum ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate