Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terrano 2 se infraneaza cand cuplez 4x4

Sharfes

Postări Recomandate

Salutare .

Am un Terrano 2 din 2000 este benzina si de ceva vreme se infraneza cand cuplez fata ,pana anul acesta se infrana numai in viraj si asta daca viram mai mult de 1 tura si jumatate acum se infraneaza si in linie dreapta ,daca ma puteti ajuta cu un sfat va rog.:tk

O zi buna sa aveti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS?????

Un sfat pentru nervii mei??? dc se infraneaza cind cuplez tractiunea??:tk

in ce conditii apare infranarea? pe deal in jos in neutru..? sau in viteza ?

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

Re: Terrano 2 se infraneaza cand cuplez 4x4

Si cam cind ai facut ultima data o revizie la uleiurile de la punti? gen verificat/completat schimbat ?

Aaa si inca ceva daca rulezi 4x4 Low este un pic normal pe asfalt uscat.....la viraje si chir in linie dreapta....

Daca nu trosneste,pacane sau huruie, nu ar trebui sa fie nimic grav,cred:grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Re: se infraneaza cind cuplez tractiunea ??

La cata seceta a fost, banuiesc ca ai facut constatarea cu infranarea la cuplarea 4x4, pe asfalt uscat, si este normal sa apara "infranarea", asta nefiind o infranare propriu-zisa ci doar consecinta fortelor de frecare crescute a celor 4 roti tractoare, dar anormal sa cuplezi 4x4 pe asfalt uscat.......iar daca ai cuplat si 4x4 Low si ai mers cu ea tot pe uscat, zi merci ca inca n-ai rupt nimic......

Poate ar trebui sa dai mai multe detalii despre conditiile (Low/High, starea drumului, etc) in care ai constatat "infranarea".......

Link spre comentariu

Re: se infraneaza cind cuplez tractiunea ??

Rapoarte diferite in punti.

Anvelope diferite fata-spate.

Lipsa ulei diferential fata.

Si probabil ca mai sunt variante, dar daca nu descrii mai amanuntit problema cam greu sa primesti ajutor.

Link spre comentariu

Re: Terrano 2 se infraneaza cand cuplez 4x4

Si cam cind ai facut ultima data o revizie la uleiurile de la punti? gen verificat/completat schimbat ?

Aaa si inca ceva daca rulezi 4x4 Low este un pic normal pe asfalt uscat.....la viraje si chir in linie dreapta....

Daca nu trosneste,pacane sau huruie, nu ar trebui sa fie nimic grav,cred:grin:

Revizii la zi, astazi am controlat si uleiuruile gresat etc.etc .. totul este ok , acum sa vina vremea rea sa vedem ce si cum .....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare