oldlander Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Intrebarea este daca pentru masina mea care am cumparat-o in 2007 si am facut actele anul acesta (vanzare /cumparare+am trecut-o pe rol),ea fiind inmatriculata in Romania la data cumpararii,acum cand o voi inmatricula pe numele meu va trebui sa platesc noua taxa de mediu? Este un Land Rover Seria III/88 Diesel/1979. Care in ultimii 2.1/2 ani s-a aflat in restaurare. Cu respect Catalin In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Probabil ca da..... http://www.automarket.ro/stiri/noua-taxa-auto-a-trecut-de-senat-41452.html# REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Si in situatia in care sunt al treilea proprietar? In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Poti sa fii si la 11 lea. Daca ceilalti nu au platit platesti tu. Daca a platit vreunul trebuie sa-ti dea chitanta. Dar inca mai ai timp sa o inmatriculezi pana nu intra legea in vigoare. Sau mai astepti pana o bagi pe Retromobil. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldlander Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Ai idee pana cand mai am timp? Si nu v-a fi retroactiva taxa? In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Retroactiva nu are cum sa fie, dar o sa ramana magareata pe urmatorul cumparator, daca o fi sa o dai. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Poti sa fii si la 11 lea. Daca ceilalti nu au platit platesti tu. Daca a platit vreunul trebuie sa-ti dea chitanta. Dar inca mai ai timp sa o inmatriculezi pana nu intra legea in vigoare. Sau mai astepti pana o bagi pe Retromobil. pana acum, peste tot unde s-a vorbit despre acest proiect de lege s-a specificat aplicarea taxei la PRIMA transcriere a dreptului de proprietate, dupa inmatricularea in RO, efectuata inainte de 01.01.2007. daca esti al treilea proprietar in RO, teoretic nu trebuie sa platesti nimic. dar cine stie.... daca esti al doilea proprietar in RO, platesti taxa. Editat Noiembrie 14, 2011 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Pai atunci cum facem in cazul meu: -masina este inmatriculata de nou in 2000 pe leasing -2003 modificata pe alt leasing -2005 modificata pe alt leasing -2008 transferat pe societate comerciala -2010 transferat pe numele meu. Cine plateste taxa? Sau o mai plateste cineva? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Daca o inscrii pana intra legea in vigoare nu platesti nimic. Dupa o sa platesti sau o sa plateasca viitorul proprietar cand vrei sa o vinzi. Cine vrea masini cu numere romanesti care au fost inscrise inainte de 2007 e cazul sa le cumpere acum. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? http://www.scj.ro/comunicate2011/comunicat%20ril%20nov%202011.htm ca sa se vada ca e de bine..pana nu se aplica aia noua forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? http://www.scj.ro/comunicate2011/comunicat%20ril%20nov%202011.htm ca sa se vada ca e de bine..pana nu se aplica aia noua In traducere pentru muritorii de rand, se pot inmatricula masini sh fara plata taxei de mediu pana la intrarea in vigoare a noii taxe aducind ca argument aceasta sentinta a CSJ? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Da, eu am un prieten care si-a inmatriculat un A6 de 3000 cc acum 2 saptamani. Asta dupa 3 luni de judecata, asa ca daca vreti sa va apucati acuma e cam tarziu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? dar cu masinile adjudecate la licitatie.... platesti o data pretul adjudecarii ,plus TVA (daca a fost pe firma), plus taxa??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Am citit ca pe 15 DEC parlamentul a dat OK la lege .... Cand o sa intre legea in vigoare ??? Daca trec masina pe numele meu sa zicem pe 23 Dec si ei publica legea in monitor pe 27 Dec poate sa se aplice retroactiv ??? Cand se publica acel monitor oficial ??? are niste date fixe , sa spunem 5 Dec 2011/ 5 Jan 2012 / 5 Febr 2012 ??? Toate bune , Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? teoretic la 30 de zile de la publicarea in monitorul oficial.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Taxa de mediu pentru cumpararea unei masini inmatriculate RO inainte de 2000? Intrebare: Am cumparat masina in noiembrie 2011, am declarat-o la financiar. Daca merg cu ea s-o inmatriculez in ianuarie 2012 platesc taxa? Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate