costakala Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Salutare,se pare fiecare iesire cu "problemele ei",am observat ca acul de la apa dardaie (o fi frig afara dar nici chiar asa),indica bine dar dardaie.....,e drept ca nu am apucat sa ma uit pe la cabluri,mufe,etc,inainte de a posta....poate vreao idee sa-mi fie mai usor....(ca mai am un arc rupt...si offf am treaba......boala asta ) Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Dardaie indicatorul de la apa salut,incearca sonda de temperatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Dardaie indicatorul de la apa Salutare,se pare fiecare iesire cu "problemele ei",am observat ca acul de la apa dardaie (o fi frig afara dar nici chiar asa),indica bine dar dardaie.....,e drept ca nu am apucat sa ma uit pe la cabluri,mufe,etc,inainte de a posta....poate vreao idee sa-mi fie mai usor....(ca mai am un arc rupt...si offf am treaba......boala asta ) Si la mine facea la fel si am curatat mufa de la sonda de temperatura. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Dardaie indicatorul de la apa Un contact imperfect e primul lucru care trebuie cautat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate