Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

noul model "Duster" TRAVTECH

worldscape

Postări Recomandate

pe asta o stiati ?!

"Nemţii cumpără şasiu fabricat în România pentru a dezvolta propriile maşini. Au apărut primele fotografii cu noul "Duster" făcute în Germania care va fi disponibil pentru amatori din iunie anul viitor.

Travtec Tecdrah este construit pe şaşiul lui Duster, practic modele Dacia Duster camuflate în G-Class. Interiorul, motorizarea şi sistemul de tracţiune provine de la automobilul fabricat la Mioveni.

Marele avantaje al modelului Travec este greutatea, care variază între 990 şi 1.300 de kilograme, în funcţie de motorizare şi tipul de transmisie. De asemenea, caroseria are o durată de viaţă de 25 de ani.

Maşina 4x4 va costa între 13.000 si 18.000 de euro, un preţ aproximativ egal cu cel al Dacia Duster."

6.jpg.f6b178a5cfcea3f8ddc1775736f06466.jpg6-2.jpg.ac371f5577320036d57a58e4c6530621.jpg6-1.jpg.f24500197dd95f84070fbe9e9253ff90.jpg4.jpg.3d6d32c1adee5fb792c3b770e44f4fa3.jpg

iar aici este si filmuletul de la Antena 3: http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/823094/uite-cum-arata-duster-in-varianta-germana

Editat de Astral

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: noul model "Duster" TRAVTECH

mie imi pare ca aduce din fata cu Rubiconul cel putin dupa cum arata"overfenderele" in rest daca e tot autoportant e tare interesant daca e sau nu modificat la el ceva ca sasiu la Duster nu este nici ceva care sa spui ca aduce a sasiu,e pur si simplu o caroserie autoportanta in adevaratul sens.

Abia astept sa vad niste specificatii ale modelului,tip de transmisie...etc.

Link spre comentariu

Cred ca este o nisa destul de lipsita de concurenta in prezent, si s-ar putea sa prinda.

Ce masina 'cabrio' 4x4 noua mai poti cumpara astazi, la un pret care sa se adreseze 'publicului larg'?

Poate jimny, dar nu stiu daca mai este in productie varianta cabio....

Link spre comentariu

Singura problema e ca oamenii sunt reticenti cand vine vorba sa cumpere un prdus abea aparut. Toti au ideea ca daca ceva e nou nu e bun fiindca nu a trecut timpu care sa arate problemele acestuia, lucru cu care sincer sunt total de acord.

Dusteru a avut parte de o explozie de vanzari si nu dupa mult timp putem citi multe comentarii de genu " a aparut rugina dupa "n" luni" sau " s-au rupt planetare la "n" masini" etc.

Va fi foarte greu pentru aceasta masina sa patrunda pe piata, singuru lucru care o ajuta enorm la reclama este tara in care se produce stim cu totii... " made in Germany"...

ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

de la distanta aduce cu un samurai obez iar oglinzile retrovizore sunt exact modelul de pe dacia drop side .mda culoarea ii faina ...

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

O strutocamila:ha:

Perfect adevarat...

Daca si nemtii au ajuns sa construiasca pe platforma Renault-Dacia ... e clar....

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Mercedes colaboreaza cu Renault la motoarele diesel, daca nu ma insel chiar foloseste motoare diesel de la Renault... Pe scurt, Mercedes s-a aliat cu Renault. :D

ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

mie unul imi suna bine o caroserie de plastic combinata cu motor si transmisie a caror fiabilitate incredibila s-a vazut la dusterele care se dau la etapele de open in campionat.

unde mai puneti si un raport kg/greutate excelent, nu mai ramane decat sa suie un nebun niste simexuri pe ea si sa te vad care te mai tii dupa ea...nu uitati ca e pe independenta deci nu agata cu grupul, lucru dovedit de dustere care au trecut cu 31 unde s-au chinuit altii cu 35-uri...

sincer daca ne apucam noi de construit o asemenea masina eu zic ca ne duce mai mult.

fata de o masina de campionat fie el standard sau open nu ar mai trebui mare lucru ( gume, scuturi, troliu si rollcage) si uite masina....

chiar ar fi interesant zic eu..:n1

Link spre comentariu

daca imi este permis :) ca tot vorbeam de capacitati de trecere si de pe unde treci cu 31 iar cu 33 35 te troliezi 20 de minute :)

apropo simex-uri sau mai bine spus profil simex au fost puse si cu alea a fost facut TAT de anul asta :) si in clasamentul general au fost pe 6 din 18 :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare