fanatycoland Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) De curand mi-am cumparat asemenea gume (rEsapate de la Insa Turbo) si as dori sa va intreb daca nu cumva imi va atinge aripa din cauza inaltimi crampoanelor ..... in conditile in care masina are stock echipat pe ea 245/70/R16 iar eu am pus 235/70/R16 . Editat Noiembrie 15, 2011 de Astral Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento Salut cand te-ai inscris pe acest forum ai fost de acord cu un regulament.Treci pe la rubrica de prezentare a membrilor fa o scurta prezentare dupa care probabil vei primi si raspunsuri.O seara buna. 1 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanatycoland Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento imi cer scuze , acum mi-am facut prezentare decu puteti va rog sa imi raspundeti la intrebare ? :hl Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento pai daca ai pus anvelope mai mici si in latime, si in diametru, de ce ar atinge? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanatycoland Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento pai asta e problema ca am pus numai in latime pentru ca aceste anvelope de 235 sunt cat cele de 245 (masurat) la inaltime tot la 70 au ramas dasta va intreb :) Editat Noiembrie 15, 2011 de fanatycoland Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento daca nu sunt mai inalte sau mai late decat cele stock, chiar nu vad de ce ar atinge. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanatycoland Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento da ai dreptate aici multumesc de lamurire :tk Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento Sunt montate pe masina sau urmeaza sa le montezi?Daca poti pune si niste poze sunt curios cum arata Kia cu simex :). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanatycoland Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento urmeaza sa le montez si sigur voi pune poze ;) Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento Unde le montezi?Te sfatuiesc sa le montezi de unde le-ai luat sa nu ai probleme cu garantia nu la o vulcanizare din colt pentru ca multi nu au habar care e treaba cu cauciucurile astea. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanatycoland Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento poti sa imi sugerezi o vulcanizare calumea .... le-am cumparat online daca vrei iti dau site dar nu aici sa nu se considere reclama... :grin: Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento Pentru ca stai in Voluntari iti recomand o vulcanizare cu preturi de super bun simt. Este in Pipera, pe partea stanga venind dinspre Iancu Nicolae mergand spre Omv imediat dupa o alta vulcanizare Non Stop. Eu acolo am montat Cooper STT-urile pe Discovery. Merg in permanenta la ea cand am ceva de vulcanizat si nu e deloc aglomerata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanatycoland Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento iti multumesc cred ca o stiu dar nu am incercat nici o data acolo iar daca zici ca e buna acolo ma voi duce :tk Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanatycoland Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento In sfarsit am reusit sa le pun sunt destul de multumit de ele mie imi merg bine si pe zapada pana la faruri si pe noroi (depinde de sofer ;) astazi o sa pun si poze ;) Editat Ianuarie 28, 2012 de fanatycoland Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento simex-uri pe Sorento.....foarte tare....Grija la volanta,ambreaj si grupuri...costa cam mult....:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanatycoland Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento Uitati si pozele si mersi de avertizari..;) http://i43.tinypic.com/snhw8z.jpg http://i40.tinypic.com/16c5lsg.jpghttp://i44.tinypic.com/2s63lnk.jpg http://i44.tinypic.com/2j45549.jpg http://i40.tinypic.com/rldzi9.jpg Editat Ianuarie 28, 2012 de fanatycoland Respect :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAM Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento Foarrte tare!! Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento Cred ca este o combinatie nereusita intre o masina de oras si simex-uri dar ma rog sunt bani tai in joc. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento da..intradevar pare ciudat sa vezi pneuri de teren pe o masina consacrata de strada. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento Arata foarte bine cu ele :br Cum merge masina cu gumele astea ? Kia are si reductor ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento Kia are si reductor ? Modelul de Sorento din pozele de mai sus are. http://motores.com.py/foro/index.php?attachments/sorento-4wd-dial-jpg.233180/ Am vazut alta poza unde poti sa setezi doar pe AUTO si pe LOW: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKJkQcwdQ1brCpY_FOP0MyFCjww7pLiGScVcDhSnL26n0w7WJ_ Dece aceasta diferenta ? Cu respect, Teodor. Editat Aprilie 1, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento In poza de mai sus ai 3 variante: 2x4HI, 4x4HI cu diferential central blocat si 4x4LO cu diferential central blocat iar in cea de mai jos ai doar 2 varainte 4x4AUTO( si am impresia ca folosesc sistemu " torque on demand" adica trage fata si la nevoie cupleaza automat spatele) si 4x4LO cu diferential central blocat. Ultima poza e facuta la o masina mai noua probabil ( chiar si facelift). ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Anvelope Simex-uri pentru Kia Sorento da..intradevar pare ciudat sa vezi pneuri de teren pe o masina consacrata de strada. Eu nu as spune ca un 4x4 cu sasiu separat, reductor si punte rigida spate este consacrat de strada, sau de oras, cum s-a scris mai sus... Iar 170 de cai si 400Nm pot arata chiar interesant in teren. Mi-ar placea sa te vad cu simexurile la o iesire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryon Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Anvelope Simex pentru Kia Sorento Daca te chinui un pic, gasesti si diferential blocant pentru spare sau LSD pentru ea si atunci o poti pune la treaba cum se cuvine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mouse Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 (editat) Re: Anvelope Simex pentru Kia Sorento la generatia "plastic" am vazut multe diferentiale si plantere rupte, pe fata in general!! Implicit montarea unor astfel de anvelope o sa forteze transmisia.... Editat Ianuarie 31, 2013 de mouse Samurai Putregai 1.9td:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate