AdrianZUZ Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 :pl :hl Caut sa fac un fel de roll bar pentru vitara, nu este cava complicat dar nu stiu pe nimeni cu aparat de indoit. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: Indoit teava Pot sa-ti indoi pana la 48 mm la noi la atelier 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Martie 4, 2008 Autor Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: Indoit teava Pot sa-ti indoi pana la 48 mm la noi la atelier Multumesc, daca nu gasesc mai aproape de Buc. ... banuiesc ca atelierul tau este pe la Brasov FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: Indoit teava Punct ochit , punct lovit 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: Indoit teava Poti sa vii si la mine lucrez de 20 pentru filme iti fac ce rollcage vrei sau bullbarr. sudura argon...... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: Indoit teava am atelierul in Buftea ...tel 0723693757.sau e-mail .retimihai@yahoo.com Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: Indoit teava Unde-n Buftea? Eu sunt tot din Buftea si poate mai are omu' nevoie de una de alta .... nu se stie niciodata. Respect. nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: Indoit teava ar mai fi si in otopeni cineva, am vazut numai buggyuri ihome-made intr-o curte, e chiar la sosea aproape de pasarela pentru pietoni din mijlocul orasului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: Indoit teava Intr-o luna doua sper sa am eu o masina smechera de indoit :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Indoit teava in apropierea studioului ...daca stii unde este hotelul din Darza? in curte interioara a acestuia da un telefon inaite ca nu stiu cand ma duc acolo. eu sunt din Bucuresti dar acolo am atelierele. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Indoit teava uite aici niste poze. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Indoit teava poze Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Indoit teava poze Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Indoit teava ppoze Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Indoit teava pozele sunt din ce am facut anul trecut sunt pentru un film in serbia ,masinile au fost aduse din Praga pe platforma ,eu le-am preparat si de aici cu platforma pana in Belgrad.Cusca este pentru cursa de masini pe strazile Belgradului fara a avea rasturnari, doar ciocniri .....La rasturnari trebuie alta schita la roolcage.Sudura este in argon.,scaunele omologate FIIA, centuri in 4 puncte ,rezervor securizat si stingator la buton. Portbagasul este izolat fata de habitaclu.Eu asa fac treaba! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Indoit teava Tel 0723693757. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Indoit teava ar mai fi si in otopeni cineva, am vazut numai buggyuri ihome-made intr-o curte, e chiar la sosea aproape de pasarela pentru pietoni din mijlocul orasului. MAURIZIO - 0788 150 739 nu stiu daca indoaie tzeava. italianu e f simpatic si foarte pasionat. A fost cativa ani de zile la Dakar intr-o echipa de asistenta. Are multe de povestit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Indoit teava uite aici masina de indoit Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava E subtzirica rau masina matale de indoit teava. Pt off road , standardul FIA prevede Fi 50mm cu 2mm grosime , teava Panzer aliata, eu unul nu cred ca poti indoi teava asta cu jucaria aia. Eu am una mult mai tzeapana ce paraie din toate incheieturile la tipul asta de teava! Dar ma rog, fiecare lucreaza cu ce are ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava scrie pe masina 2"? asta nu inseamna 5cm?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava ba da , 5cm , dar acela e diametrul berbecului, asta nu inseamna ca si are capacitatea de a indoi teava groasa. Poate masina e facuta pt 2" teava de esapament. Masina mea duce 3" si are sarcina max de lucru 30 tone, e eletrohidraulica, pt ca la asemenea sarcini nu poti face fata manual. Chiar si la 30 tone forta, la indoiturile critice, unde teava de rollcage este mufata in interior cu inca o teava, pt cresterea rezistentei se intampla uneori sa mai bubuie garniturile masinii de indoit, pt ca sarcina de indoire depaseste 30 tone. Ceea ce are dansul pare sa fie ceva intre 5 si max 10 t forta. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava Masina mea duce 3" si are sarcina max de lucru 30 tone, e eletrohidraulica, pt ca la asemenea sarcini nu poti face fata manual. 30 tf le iau p-un umar :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava Panzer? eu am auzit de teava Panzer in instalatii electrice ,cele aparente , nu se mai foloseste acum sau inventat alte materiale [la tevi electrice ma refer],Eu indoi cu 'jucaria asta' teava de 2 toli cu 4mm grasime si nu Panzer ci trasa la rece[deci laminata].Nu vreau sa intru in polemici ,fiecare cu ce are , normal ca una elctrichidraulic este mai performanta , dar as vrea sa vad si eu cand poti sa o cari unde ai nevoie si sa lucrezi cu ea pe camp.Plus ca costa ........... Daca vrei iti fac o proba cand am un pic de timp si va trimit poze. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate