RETI Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava aveam o poza cu o teava...... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava multumesc lui Dumnezeu, pe camp nu am fost nevoit sa o car........... :banana ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava Noi cu un sistem foarte asemanator care are 20 tone forta am indoit teava de 89 trasa cu 4 in carne (max. 45 grade-nu din lipsa de forte ci se aplatizeaza teva daca o indoi mai tare) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava am patit si eu asa dar ......la inceput am crezut ca este de vina aparatul......pe urma muncitorul .la final mi-am dat seama ca este de la teava.......ultimul lot era fara certificat ...asa ca paguba........ Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava rogute.... pune si tu macar o poza cu o teava indoita.... sa vada si okiul nostru cum iese ... .... sunt si eu interesat ..ca multi altii de aici.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Indoit teava Masina mea duce 3" si are sarcina max de lucru 30 tone, e eletrohidraulica, pt ca la asemenea sarcini nu poti face fata manual. 30 tf le iau p-un umar :grin: eu 10tf intr-o mana ...inca 10tf in celalta mana .... si pe sveck in....total 50tf ... (sper ca am calculat corect...) :-P :ha: :-P :ha: :h5 sveck cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Indoit teava eu 10tf intr-o mana ...inca 10tf in celalta mana .... si pe sveck in.... in dinti?! :grin: total 50tf ... (sper ca am calculat corect...) :-P :ha: :-P :ha: :h5 sveck corect! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Indoit teava Lipovene ce avatar ti-ai tras, sa inteleg ca tu esti snuruletul ala mic dintre fese????? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Indoit teava asta ce am in calculator acum. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pabibabum Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Indoit teava sper sa nu dau informatii gresite.pentru a nu se mai "aplatiza" teava umple-o cu nisip indeasa-l bine sudeaza-i la ambele capete tabla sa nu se verse incalzeste-o putin si bag-o pe aparatul de indoit.Usor de spus greu de facut.acum kiar imi pare rau ca am chiulit de la orele de rezistenta materialelor :(( de la scoala...insa daca vreti ma pot informa la profesorul cu care am facut practica :D :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 19, 2008 Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Re: Indoit teava Idea cu nisipul este buna ,insa incalzitul este o idee proasta , teava cand a fost extrudata a capatat o anumita duritate care prin incalzire poate sa se reduca cu pana la 30% 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 19, 2008 Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Re: Indoit teava fara gluma, nisipul bagat in teava e si mai eficace daca e udat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Indoit teava nu am ce face acum .........poti sa treci pe la mine in Buftea..... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tca67 Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Indoit teava Daca va este de folos pot sa indoi teava pana la 75mm,180 grade.Deocamdata am numai matrita r=190 mm,pentru diametru teava 2"(60,3 mm) cu perete de 3-3,2 mm,pe viitor sper sa ma setul intreg pentru toate dimensiunile.Nu am mai indoit pentru confectii destinate masinilor dar daca are cineva curajul sa incerce il ajut cu placere.Locuiesc la Fagaras cei drept.Maine am sa fac o poza cu agregatul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Indoit teava Reti ai un pm de la mine vreau niste praguri poate ma ajuti . Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tca67 Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Indoit teava Daca va este de folos pot sa indoi teava pana la 75mm,180 grade.Deocamdata am numai matrita r=190 mm,pentru diametru teava 2"(60,3 mm) cu perete de 3-3,2 mm,pe viitor sper sa ma setul intreg pentru toate dimensiunile.Nu am mai indoit pentru confectii destinate masinilor dar daca are cineva curajul sa incerce il ajut cu placere.Locuiesc la Fagaras cei drept.Maine am sa fac o poza cu agregatul Daca va este de folos pot sa indoi teava pana la 75mm,180 grade.Deocamdata am numai matrita r=190 mm,pentru diametru teava 2"(60,3 mm) cu perete de 3-3,2 mm,pe viitor sper sa ma setul intreg pentru toate dimensiunile.Nu am mai indoit pentru confectii destinate masinilor dar daca are cineva curajul sa incerce il ajut cu placere.Locuiesc la Fagaras cei drept.Maine am sa fac o poza cu agregatul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Indoit teava arata f bine rugaminte poti pune 2-3 poze cu aparatul in diferite stadii ale indoirii sa prind si eu principiul multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tca67 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Indoit teava Promit zilele urmatoare sa pun si poze.Principiul este simplu cel putin in aparenta.Matrita din poza are in dreapta jos ca un fel de ghiara,care prinde teava si apoi se roteste tragand teava dupa ea.Piesa din bronz tine apasata teava pe matrita. La masina din poza se monteaza si o asa zisa masa de lucru dotata cu un grup hidraulic pentru teava cu perete subtire(1,5 mm) pentru a nu face cute.Nu apare in poze pentru ca pana acum am lucrat numai teava din fier cu perete gros. Distractia apare cand trebuie reglata forta de apasare pentru a evita aparitia cutelor pe interior sau ovalizare excesiva pe exterior. De ex modificarea pozitie piesei din bronz cu cca 5 zecimi da o eroare de circa 6 cm pt o teava lunga de cca 1m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Indoit teava Foarte buna masina la indoit in cantitati mari cu unghiuri bine stabilite,Eu unul m-am inteles cu cele cu piston cel mai bine ......trebuie sa incerci mereu unghiul pana ajungi la forma care o vrei ......aaaaaa daca ai facut un rollcage si vrei sa faci mai multe da merita. Matrita cum spui tu este de vanzare in America si pe net atentie la raze ,dimensiunile tevilor[ inch sau metric] si sistemul de prindere , asa cu gheara [excentric ] sau intre role. Daca ai dimensiunile masini pe calculator cu unghiuri iti faci rollcage intr-o zi. Doar indoiturile...... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tca67 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Indoit teava indoiturile se pot face din aproape in aproape si pe aceasta masina.Matritele se pot face la comanda in Italia, in functie de raza dorita,de obicei se lucreaza in toli.Asa cum spui o folosesc la prelucrari cantitati mari de teava (cca 2000 curbe pana acum) ,rollcage sau rollbar sunt doar din pasiune si am sa le fac cat de curand, imi mai trebuie doar suportul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Indoit teava foarte tari sculele de indoit, si eu mi am facut o scula de indoit , si nu se cuteaza teava , nu aplatizeaza , cel putin nesemnificativ, si nu am bagat nisip decat daca am indoit teava cu peretete de 2 mm la peste 100 grade ... si uite ce a iesit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Indoit teava Asta ii buna ? de anul trecut...... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Indoit teava sant convins ca multi au copt cate una , dar as vrea sa vad mai multe sa impletim idei . Foarte frumos... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Indoit teava eu am copiat-o pe asta ,am facut piesele 99% din ele insa intre timp am intrat in posesia celei gri si nu am mai finalizat-o pe prima. ma declar f multumit de cea gri este facuta de ceva fabrica pt ca are pe ea o gradatie extrem de precisa daca atasa fabrica si meseriasul instruit ar putea iesi lucruri frumoase :P din pacate io am numa presa asa ca ies lucruri obisnuite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Indoit teava eu folosesc model 3 bender de la www.jd2.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate