autopit Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 am constatat ca fostul proprietar a modificat ceva la filtrul de benzina si nu mai pot sa-l pun pe cel care trebuie pentru suzuki (samurai 1.3 injectie fabr.1990), el a adaptat un filtru de motor diesel cu baterie de filtru de aro banuiesc ca e, nu stiu sigur, si as vrea sa-l dau jos si sa pun un filtru normal de benzina cum e la opel de exemplu, e vreo problema?, imi afecteaza cu ceva? as fi vrut sa fie cum e original dar ataiat conductele si a pus furtune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: intrebare sistem alimentare Da-l afara pe ala, linistit.Pune unul din acela de metal( de Opel) ca merge fara nici o problema.Eu asa am.si este ok.Sa nu lasi furtunele prea lungi si eventual sa asiguri filtrul cu un colier metalic sau de plastic.Daca lasi furtunele prea lungi si filtrul sa atirne in ele, risti ca la un moment dat sa se indoaie si sa se gituie, in final taind alimentarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Gabriel Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: intrebare sistem alimentare filtrul de pe sasiu il mai ai? verifica ca modificari is si pe acolo, eventual pune niste poze cu ce ai tu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: intrebare sistem alimentare Filtru de Opel am si eu pus, mergea si cel de solenza dar invelisul exterior era din plastic si l-am preferat pe cel de Opel ininte fiind pus un filtru Champion. Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate