memeberofmayday Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Am achizitionat recent un 2.5 sport an 2005, diferential simplu spate (suspendata pe o roata spate,ea se invarte liber la mana, o mare dezamagire); sunt interesat dc cineva a reusit perf de a monta un blocant pe spate la aceasta masina; cei care au deja un lsd ar putea face o analiza vis-a-vis de full blocabil, lsd as pute lua din dezmembrari. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 Buna seara ! Exceptand faptul ca ai sarit peste o etapa (Prezentare membri, vezi sectiunea aferenta), ceea ce ar putea cauza mici atentionari sau tentative de cartonas galben, treaba cu LSD versus blocant clasic este cam ca si paralela intre un picior de lemn si unul viu... Adica te ajuta la mers normal pe drum drept, dar mai greu la urcat sau alergat. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
memeberofmayday Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 As vrea sa stiu dc grupul conic de pe coroana diferentialului de 2.8 (51 dinti)poate fi 'grefat' pe coroana diferentiala (49 dinti) a mea. In alta ordine de idei a mai montat cineva un dif blok ARB pe acest tip de masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aerozone Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 Nu s-au discutat prea multe despre transplantul asta pe acest topic si, poate il resuscitam. Ma intereseaza si pe mine aceasta solutie, si o sa va tin la curent cu evolutia lucrarii, deoarece e mai ieftin si cred ca mai bun decat ARB. Acum caut sa vad ce rapoarte in punti au pajero clasic 2.8 care au blocant spate sa vedem daca pot schimba doar puntea spate, am inteles ca asta e musai din cauza dimensiunilor planetarelor. Pajero sport 2.8TD :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 Exista punte spate cu rapoarte de 4.9 la Pajero 2.8 care se potriveste la Pajero Sport, stiu de la cineva care a facut deja un astfel de transplant, si zice ca merge. Trebuie punte completa datorita planetarelor, care sunt diferite fata de Pajero Sport. Daca sunt ok, poti pastra si discurile si etrierii de la 2.8, care sunt mai ok decat la Pajero Sport, la asta fiind mai "inghesuite" putin piesele acolo si dupa cate o iarna mai grea, mai raman intepenite pistoanele, cica ar fi o problem aspecifica la modelul asta. Am avut si eu o astfel de problema la un moment dat pe spate. Ce nu stiu, este daca si cum ar putea afecta suspensia de pe spate, schimband puntea, daca se mai pupa prinderile la amortizoare, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aerozone Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 Asa deci, trebuie sa caut punte de pajero 2.8 cu raport 4,9 cu blocant si cu ABS. O sa sap si cand gasesc una in mintile ei, incerc transplantul. Pajero sport 2.8TD :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 Primul lucru trebuie sa verifici ce raport ai tu, rapoartele difera de la masina la masina, chiar daca au acelasi motor, difera in functie de cutie, chiar si in functie de dotari de multe ori (exemplu unele care vin cu carlig de remorcare din fabrica au alt raport fata de cele care nu au) Verifica mai intai ce raport ai tu, si pe urma incepe cautarea unei punti cu blocant. Daca nu gasesti acelasi raport cu ce ai tu poti transplanta si fata de pe masina donatoare a puntii cu blocant. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 Da, corecta observatia colegului Flow! Scuze, nu am fost atent ca tu ai motorul de 2.8. Vezi ca exista o placuta undeva pe dreapta cum stai cu fata la masina, deasupra farului din dreapta ta, cum ridici capota. Asta la cele cu volanul pe stanga. In fine, exista placuta aia unde gasesti marcat raportul din punte. :) La motorul 2.5 este de 4.9 (4900). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sica_tk Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 salutare . ai rezolvat problema cu diferentialul spate ? si eu doresc unul blocabil , dar nu dau niciodata banii pe ARB + compresor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aerozone Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 salutare . ai rezolvat problema cu diferentialul spate ? si eu doresc unul blocabil , dar nu dau niciodata banii pe ARB + compresor Nu am facut inca nimic pentru ca nu am reusit sa stabilesc daca unitatea abs va mai functiona corect cu alta punte. Pajero sport 2.8TD :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sica_tk Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 Merge totul tipla....... Masina mea ( 2.5 115cp ) a primit un grup nou cu blocant ( cred ca de la un mk2 2.5 ) cu acelasi raport . Dupa ce s-au inlocuit si planetarele ( au lungimi diferite ) , am schimbat si senzorii ABS de pe spate ( difera coroanele de ABS de la planetarele noi ) . Compresor aer, instalatie electrica + buton, furtune.....tot tacamul . Merci cristiblondu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 Salut ... De unde ai luat grupu ? Cat a ajuns toata afacerea ?cat a durat instalarea si unde ai facyt-o... Multam fain LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sica_tk Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Re: adaptare blocant spate shogun 2.8 td la un pajero sport 2.5 Sal . Cristiblondu a facut lucrarea....impecabil lucrat in doar 2 zile :) recomand . Cauta-l si vezi ce iti oferteaza, e super ok ca preturi . De la el am luat piesele....el le-a si montat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate