cos Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) Re: o tona Nu consuma mai putin , insa il foloseste mai eficient ...s-a studiat problema .... Stabi ( on/off ) decupleaza bara stabilizatoare spate , permitind o flexare mai mare a puntii spate . Sistemul e foarte simplu - un servomotor electric actioneaza o inzavorire de tip bolt . Cursa bieletei ( decuplabile ) de stabilizare nu creste fantastic , dar fiecare centrimetru face diferenta .... Daca functioneaza , e bine ... Editat Noiembrie 27, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) Re: o tona Nu consuma mai putin , insa il foloseste mai eficient ...s-a studiat problema .... Giorgel spunea de suportul de la numere,deci ptr. ce si cand tre sa folosesc stabi? Editat Noiembrie 27, 2011 de marian nicolae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: o tona Nu consuma mai putin , insa il foloseste mai eficient ...s-a studiat problema .... Stabi ( on/off ) decupleaza bara stabilizatoare spate , permitind o flexare mai mare a puntii spate . Sistemul e foarte simplu - un servomotor electric actioneaza o inzavorire de tip bolt . Cursa bieletei ( decuplabile ) de stabilizare nu creste fantastic , dar fiecare centrimetru face diferenta .... Daca functioneaza , e bine ... la ce ajuta? cand trebuie folosit pe on si cand pe off? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: o tona Stabi off ar trebui sa iti decupleze bara stabilizatoare pentru ca , in teren, sa iti ofere o flexare mai buna. Decuplarea permite o cursa mai lunga a suspensiei. Pe sosea stabi on iti ofera stabilitate la viraje, accelerari si franari bruste. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: o tona Stabi off ar trebui sa iti decupleze bara stabilizatoare pentru ca , in teren, sa iti ofere o flexare mai buna. Decuplarea permite o cursa mai lunga a suspensiei. Pe sosea stabi on iti ofera stabilitate la viraje, accelerari si franari bruste. am inteles! multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: o tona La suporti ma refeream si eu . Aia de Nissan folosesc mai eficient combustibilul .... Despre decuplarea barei stabilizatoare spate - scuze-am fost prea tehnic si prea punctual . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: o tona La suporti ma refeream si eu . Aia de Nissan folosesc mai eficient combustibilul .... Despre decuplarea barei stabilizatoare spate - scuze-am fost prea tehnic si prea punctual . promit sa-i schimb urgent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate