Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

COD SEMERING DIFERENTIAL ( unde intra planetara in dif. stanga fata ) 3,2 D 2003

Marianw8

Postări Recomandate

Daca poate cineva sa ma ajute cu un cod de semering fata stanga unde intra planetara in diferential , am comandat la Mitsubishi in Germania si mi-au trims alt semering si stau cu masina desfacuta . Parca vad" luni daca merg la mitsubishi ,nici nu stiu unde au sediul in Buc. , nu au pe stoc etc. ...macar un cod de original si o poza sa-trimit neamtului mur-n gura"

Multumesc anticipat

Marian

...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: COD SEMERING DIFERENTIAL ( unde intra planetara in dif. stanga fata ) 3,2 D 2003

M-am gandit sa pun altceva decat originalul dar e ciudat semeringul are o margine de metal la exterior si cel mai aiurea este ca nu l-am dat afara de acolo sa-l masor ,daca cumva scrie pe el ce masuri are ar fi ok dar daca nu scrie si iau cu sublerul nu e ceva exact si ma pot trezi" ca muncesc iar vreo doua trei ore si o sa gurga din nou , de asta ma gandeam sa pun orig. sau compatibil cu masurile care deocamdata nu l e stiu .

Link spre comentariu

Re: COD SEMERING DIFERENTIAL ( unde intra planetara in dif. stanga fata ) 3,2 D 2003

Uite ce am gasit, dar dupa sasiul meu (numai ca a mea e 2,5 Tdi, dar sigur sunt la fel):

MB383983 OIL SEAL, FR DIFF SIDE

Daca-mi dai seria ta de sasiu iti spun exact, fara nici un procent de eroare.

untitled.jpg.81c39c366bb885d1be4c18f23294ec0d.jpg

Editat de Tavi D.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Mutumesc frumos , am pus unul de la corteco " pana imi soseste cel original dar daca nu mai curge nici ca-l mai schimb . Da, acesta gasit de tine era , in programul de la mitsubishi apare cu totul alt reper ; am lasat masina in service , maine dimineata vad daca mai curge . Aseara am pus roata fara distantier si s-au aprins becurile de la ABS si ESP ,,ori ca am pus totul de forma si a atins ceva in senzorul de ABS ori roata fara distantier s-a invartit altfel decat cealalta si d-aia s au aprins . Sa vedem m i s a cam luat" :ang2

Merci

Marian

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare