Marianw8 Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Daca poate cineva sa ma ajute cu un cod de semering fata stanga unde intra planetara in diferential , am comandat la Mitsubishi in Germania si mi-au trims alt semering si stau cu masina desfacuta . Parca vad" luni daca merg la mitsubishi ,nici nu stiu unde au sediul in Buc. , nu au pe stoc etc. ...macar un cod de original si o poza sa-trimit neamtului mur-n gura" Multumesc anticipat Marian ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: COD SEMERING DIFERENTIAL ( unde intra planetara in dif. stanga fata ) 3,2 D 2003 Mai bine mergi direct la o firma unde au semeringuri si cumperi unul nou dupa dimensiunile celui vechi. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: COD SEMERING DIFERENTIAL ( unde intra planetara in dif. stanga fata ) 3,2 D 2003 M-am gandit sa pun altceva decat originalul dar e ciudat semeringul are o margine de metal la exterior si cel mai aiurea este ca nu l-am dat afara de acolo sa-l masor ,daca cumva scrie pe el ce masuri are ar fi ok dar daca nu scrie si iau cu sublerul nu e ceva exact si ma pot trezi" ca muncesc iar vreo doua trei ore si o sa gurga din nou , de asta ma gandeam sa pun orig. sau compatibil cu masurile care deocamdata nu l e stiu . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: COD SEMERING DIFERENTIAL ( unde intra planetara in dif. stanga fata ) 3,2 D 2003 Daca ai un amic cu piese auto, iti poate da exact cotele celui original. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 (editat) Re: COD SEMERING DIFERENTIAL ( unde intra planetara in dif. stanga fata ) 3,2 D 2003 Uite ce am gasit, dar dupa sasiul meu (numai ca a mea e 2,5 Tdi, dar sigur sunt la fel): MB383983 OIL SEAL, FR DIFF SIDE Daca-mi dai seria ta de sasiu iti spun exact, fara nici un procent de eroare. Editat Noiembrie 21, 2011 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: COD SEMERING DIFERENTIAL ( unde intra planetara in dif. stanga fata ) 3,2 D 2003 Mutumesc frumos , am pus unul de la corteco " pana imi soseste cel original dar daca nu mai curge nici ca-l mai schimb . Da, acesta gasit de tine era , in programul de la mitsubishi apare cu totul alt reper ; am lasat masina in service , maine dimineata vad daca mai curge . Aseara am pus roata fara distantier si s-au aprins becurile de la ABS si ESP ,,ori ca am pus totul de forma si a atins ceva in senzorul de ABS ori roata fara distantier s-a invartit altfel decat cealalta si d-aia s au aprins . Sa vedem m i s a cam luat" :ang2 Merci Marian ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate