Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ventilator incalzire

apostolioanradu

Postări Recomandate

Re: Ventilator incalzire

in general, marea majoritate a cazanelor au ventilatorul in dreapta, in spatele torpedoului, demontarea acestuia fiind posibila fara sa dai jos bordul.

banuiesc insa ca neamtul l-a pozitionat in acest mod.

scoate torpedoul (neamtul ii zice "handschuhfach" - sertarul pt. manusi) si ar trebui sa vezi tulumba.

daca urla grav s-ar putea ca singurul remediu sa fie inlocuirea.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara !

Cand un ventilator de acest gen se apuca de facut galagie atipica, 95% din cazuri sunt duse lagarele motorului electric, si paletii elicei freaca pe interiorul carcasei.

Cum ma indoiesc ca o sa intalnesti rulmenti acolo, ori va trebui sa schimbi lagarele (bronz/strung), ori tot ventilatorul.

Am trecut prin situatia asta acum cativa ani, pe alta marca, si n-a meritat efortul de a schimba lagarele, pentru ca ventilatorul a fost foarte ieftin ca piesa noua, vreo 25 de Euro a costat. A trebuit doar investit efortul de a muta elicea de pe un motor pe celalalt, dar a fost joaca de copii, cu exceptia faptului ca am lucrat afara si erau -17 grade...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am rezolvat buba. Se da jos torpedoul, se scot 3 suruburi, o mnufa si pica ventilatorul. L-am curatat bine, am inlaturat soarecele mort uscat facut terci de ventilator (da, chiar intra peste tot astia mici), apoi l-am desfacut, curatat pe dinauntru si gresat. Acum merge de minune si baga si caldura mai voios.

Opel Frontera Sport 2.0i
Link spre comentariu

Am rezolvat buba. Se da jos torpedoul, se scot 3 suruburi, o mnufa si pica ventilatorul. L-am curatat bine, am inlaturat soarecele mort uscat facut terci de ventilator (da, chiar intra peste tot astia mici), apoi l-am desfacut, curatat pe dinauntru si gresat. Acum merge de minune si baga si caldura mai voios.

Acum ca ai caldura mai mare in masina sa-mi zici daca ai chef de un off

YM : itreparatii

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare