apostolioanradu Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Revin si eu cu o buba. Ventilatorul de la aeroterma mea (frontera a sport) bazaie in ultimul hal, cand are ea chef sa bazaie... Indeajuns de tare incat sa imi acopere muzica data la maxim. Cum pot scoate, sau unge aeroterma, de preferat fara sa dau jos bordul? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Ventilator incalzire in general, marea majoritate a cazanelor au ventilatorul in dreapta, in spatele torpedoului, demontarea acestuia fiind posibila fara sa dai jos bordul. banuiesc insa ca neamtul l-a pozitionat in acest mod. scoate torpedoul (neamtul ii zice "handschuhfach" - sertarul pt. manusi) si ar trebui sa vezi tulumba. daca urla grav s-ar putea ca singurul remediu sa fie inlocuirea. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Ventilator incalzire Buna seara ! Cand un ventilator de acest gen se apuca de facut galagie atipica, 95% din cazuri sunt duse lagarele motorului electric, si paletii elicei freaca pe interiorul carcasei. Cum ma indoiesc ca o sa intalnesti rulmenti acolo, ori va trebui sa schimbi lagarele (bronz/strung), ori tot ventilatorul. Am trecut prin situatia asta acum cativa ani, pe alta marca, si n-a meritat efortul de a schimba lagarele, pentru ca ventilatorul a fost foarte ieftin ca piesa noua, vreo 25 de Euro a costat. A trebuit doar investit efortul de a muta elicea de pe un motor pe celalalt, dar a fost joaca de copii, cu exceptia faptului ca am lucrat afara si erau -17 grade... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Ventilator incalzire Am rezolvat buba. Se da jos torpedoul, se scot 3 suruburi, o mnufa si pica ventilatorul. L-am curatat bine, am inlaturat soarecele mort uscat facut terci de ventilator (da, chiar intra peste tot astia mici), apoi l-am desfacut, curatat pe dinauntru si gresat. Acum merge de minune si baga si caldura mai voios. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Ventilator incalzire Am rezolvat buba. Se da jos torpedoul, se scot 3 suruburi, o mnufa si pica ventilatorul. L-am curatat bine, am inlaturat soarecele mort uscat facut terci de ventilator (da, chiar intra peste tot astia mici), apoi l-am desfacut, curatat pe dinauntru si gresat. Acum merge de minune si baga si caldura mai voios. Acum ca ai caldura mai mare in masina sa-mi zici daca ai chef de un off YM : itreparatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate