liviu Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 (editat) Va anuntam cu desebita placere ca in data de 03 12 2011 (simbata) va avea loc a trei-a editie TRIALUL BOBOCILOR in localitatea ERNEI (pe DJ 153 ERNEI-SOVATA la 1 km dupa iesirea din ERNEI spre SOVATA) competitia se va desfasura in doua sectiuni STANDARD si OPEN va avea fiecare sectiune un traseu de 20 km si un trial.NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE,cateringul va fi contra cost. VOM REVENI CU DETALII. OFFROAD CLUB MURES Editat Noiembrie 22, 2011 de liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Trialul bobocilor mures 2011 03 decembrie Va anuntam cu desebita placere ca in data de 03 12 2011 (simbata) va avea loc a trei-a editie TRIALUL BOBOCILOR in localitatea ERNEI (pe DJ 153 ERNEI-SOVATA la 1 km dupa iesirea din ERNEI spre SOVATA) competitia se va desfasura in doua sectiuni STANDARD si OPEN va avea fiecare sectiune un traseu de 20 km si un trial.NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE,cateringul va fi contra cost. VOM REVENI CU DETALII. OFFROAD CLUB MURES Dupa cum am promis va anuntam detaliile privind Trialul bobocilor: Program 10 - 10,30 Inscrierea 10,30 - 11 Sedinta tehnica si startul in traseu pe sectiuni 12,30 - 13 Trial pentru copii (o cat. pana 14 ani si o cat. 14 - 18 ani) 13 - Trial Standard si Open 15 - Premiere Copiii vor fi insotiti in masina de parinti sau un alt adult cu imputernicire notariala din partea ambilor parinti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Prezent la distractie. Traseul cum o sa fie? Pe roadbook? LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Prezent la distractie. Traseul cum o sa fie? Pe roadbook? Salut traseul de STANDARD pe ROADBOOK aproximativ 20km practicabil si cu anvelope de strada, cel de OPEN la fel aproximativ 20 km cu citeva AZIMUTURI.Noi dam roadbook,trialul si FOCUL de tabara cateringul asigura PAPA si VINUL fiert. Va asteptam cu mic si mare la DISTRACTIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Prezent!:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Pe http://www.offroadclubmures.com sectiunea competitii, aveti mai multe informatii in legatura cu programul Trial-ului Bobocilor Reynobond 2011. Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures in acest moment am ajuns acasa. impresii la cald :admosfera super ok , traseu (standard ) frumos , trial la fel . multumim de tot ,ne-am simtit bine la voi , felicitari organizatorilor . o sa incerc sa urc si niste poze putin mai tarziu. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Multumim tuturor celor care au partcipat CONCURENTI si SPECTATORI in numar foarte mare. STANDARD 21 de masini, OPEN 15 masini, si cel mai important COPII 10 concurenti. Prin participarea voastra ati aratat ca munca noastra de organizare nu a fost degeaba. Multumiri in mod desebit celor veniti din alte localitati. Anul acesta vremea a tinut cu noi focul de tabara a fost mai mult decorativ si traseele de trial au putut sa arate adevarata valoare a pilotilor. Am sa postez si rezultatele si in mod sigur o sa apara si poze cu respect LIVIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Foarte frumos a fost la voi! M-am simtit excelent! Traseul (standard) a fost foarte frumos, era bine daca era si putin noroi :P Felicitari organizatorilor :br ps: care aveti poze upload-atile :) Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Un eveniment foarte distractiv si reusit. Multumim organizatorilor pentru efortul depus!:tk Trasee superbe, bineinteles un pic de noroi n-ar fi stricat, mai ales pentru masinile mai bine pregatite, care nu mai au avut nici un fel de avantaj. Diferentele la clasamant , a fost determinat de capacitatea de orientare dupa road book si abilitatile pilotului. Trebuie sa primesc vreo 600 de poze, de la un prieten, cand le am, o sa le postez o parte, daca cineva este interesat o sa-i trimit cu cea mai mare placere. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures daca le primesti o sa vreau si eu din ele . :x:h5 nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Foarte frumos traseul (standard) dar mai ales foarte frumos trialul de la open :banana...intr-adevar a lipsit noroiul.Multumesc organizatorilor , ne-am simtit excelent, singurul defect fiind ca s-a terminat foarte repede.:br:br:br Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Un eveniment foarte distractiv si reusit. Multumim organizatorilor pentru efortul depus!:tk Trasee superbe, bineinteles un pic de noroi n-ar fi stricat, mai ales pentru masinile mai bine pregatite, care nu mai au avut nici un fel de avantaj. Diferentele la clasamant , a fost determinat de capacitatea de orientare dupa road book si abilitatile pilotului. Trebuie sa primesc vreo 600 de poze, de la un prieten, cand le am, o sa le postez o parte, daca cineva este interesat o sa-i trimit cu cea mai mare placere. Numai bine! vreau si eu poze daca primesti.:tk Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Cei care vor poze, trimiteti im PM adresa voasrta de mail si eventual , cu ce masina ati participat , ca din pacate timpul a fost prea scurt sa ne cunoastem si personal cu toti, sper ca la data viitoare va fi altfel din acest punct de vedere :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures In sfarsit am primit pozele :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures Inca o serie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures In cel mai scurt timp voi onora promisiunea pt colegii care mi-au trimis adresa de mail pt poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures salut! daca mai ai poze trimite-mi si mie cand ai timp pe adresa de email ap3bogdan@yahoo.com mersi!:tk Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate