Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures

Postări Recomandate

Va anuntam cu desebita placere ca in data de 03 12 2011 (simbata) va avea loc a trei-a editie TRIALUL BOBOCILOR in localitatea ERNEI (pe DJ 153 ERNEI-SOVATA la 1 km dupa iesirea din ERNEI spre SOVATA) competitia se va desfasura in doua sectiuni STANDARD si OPEN va avea fiecare sectiune un traseu de 20 km si un trial.NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE,cateringul va fi contra cost. VOM REVENI CU DETALII.

OFFROAD CLUB MURES

Editat de liviu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Trialul bobocilor mures 2011 03 decembrie

Va anuntam cu desebita placere ca in data de 03 12 2011 (simbata) va avea loc a trei-a editie TRIALUL BOBOCILOR in localitatea ERNEI (pe DJ 153 ERNEI-SOVATA la 1 km dupa iesirea din ERNEI spre SOVATA) competitia se va desfasura in doua sectiuni STANDARD si OPEN va avea fiecare sectiune un traseu de 20 km si un trial.NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE,cateringul va fi contra cost. VOM REVENI CU DETALII.

OFFROAD CLUB MURES

Dupa cum am promis va anuntam detaliile privind Trialul bobocilor:

Program

10 - 10,30 Inscrierea

10,30 - 11 Sedinta tehnica si startul in traseu pe sectiuni

12,30 - 13 Trial pentru copii (o cat. pana 14 ani si o cat. 14 - 18 ani)

13 - Trial Standard si Open

15 - Premiere

Copiii vor fi insotiti in masina de parinti sau un alt adult cu imputernicire notariala din partea ambilor parinti

Link spre comentariu

Re: Trialul Bobocilor "REYNOBOND" 2011 - Mures

Prezent la distractie. Traseul cum o sa fie? Pe roadbook?

Salut traseul de STANDARD pe ROADBOOK aproximativ 20km practicabil si cu anvelope de strada, cel de OPEN la fel aproximativ 20 km cu citeva AZIMUTURI.Noi dam roadbook,trialul si FOCUL de tabara cateringul asigura PAPA si VINUL fiert. Va asteptam cu mic si mare la DISTRACTIE.

Link spre comentariu

in acest moment am ajuns acasa.

impresii la cald :admosfera super ok , traseu (standard ) frumos , trial la fel .

multumim de tot ,ne-am simtit bine la voi , felicitari organizatorilor .

o sa incerc sa urc si niste poze putin mai tarziu.

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Multumim tuturor celor care au partcipat CONCURENTI si SPECTATORI in numar foarte mare. STANDARD 21 de masini, OPEN 15 masini, si cel mai important COPII 10 concurenti. Prin participarea voastra ati aratat ca munca noastra de organizare nu a fost degeaba. Multumiri in mod desebit celor veniti din alte localitati. Anul acesta vremea a tinut cu noi focul de tabara a fost mai mult decorativ si traseele de trial au putut sa arate adevarata valoare a pilotilor. Am sa postez si rezultatele si in mod sigur o sa apara si poze cu respect LIVIU

Link spre comentariu

Foarte frumos a fost la voi! M-am simtit excelent! Traseul (standard) a fost foarte frumos, era bine daca era si putin noroi :P

Felicitari organizatorilor :br

ps: care aveti poze upload-atile :)

Land Rover Discovery 1

mail ap3bogdan@gmail.com

tel 0745855228

Link spre comentariu

Un eveniment foarte distractiv si reusit. Multumim organizatorilor pentru efortul depus!:tk Trasee superbe, bineinteles un pic de noroi n-ar fi stricat, mai ales pentru masinile mai bine pregatite, care nu mai au avut nici un fel de avantaj. Diferentele la clasamant , a fost determinat de capacitatea de orientare dupa road book si abilitatile pilotului. Trebuie sa primesc vreo 600 de poze, de la un prieten, cand le am, o sa le postez o parte, daca cineva este interesat o sa-i trimit cu cea mai mare placere. Numai bine!

Link spre comentariu

Foarte frumos traseul (standard) dar mai ales foarte frumos trialul de la open :banana...intr-adevar a lipsit noroiul.Multumesc organizatorilor , ne-am simtit excelent, singurul defect fiind ca s-a terminat foarte repede.:br:br:br

Patrol Y60 '97

Mistubishi L200 ' 09

:jp1

Link spre comentariu

Un eveniment foarte distractiv si reusit. Multumim organizatorilor pentru efortul depus!:tk Trasee superbe, bineinteles un pic de noroi n-ar fi stricat, mai ales pentru masinile mai bine pregatite, care nu mai au avut nici un fel de avantaj. Diferentele la clasamant , a fost determinat de capacitatea de orientare dupa road book si abilitatile pilotului. Trebuie sa primesc vreo 600 de poze, de la un prieten, cand le am, o sa le postez o parte, daca cineva este interesat o sa-i trimit cu cea mai mare placere. Numai bine!

vreau si eu poze daca primesti.:tk

Patrol Y60 '97

Mistubishi L200 ' 09

:jp1

Link spre comentariu

Cei care vor poze, trimiteti im PM adresa voasrta de mail si eventual , cu ce masina ati participat , ca din pacate timpul a fost prea scurt sa ne cunoastem si personal cu toti, sper ca la data viitoare va fi altfel din acest punct de vedere :x

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare