mariusg Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 (editat) Cum sarbatorile se apropie cu pasi repezi, m-am gandit sa va propun (mai ales pentru detinatorii LR din Bucuresti) o actiune umanitara pe care clubul din care fac parte o desfasoara in aceasta perioada. http://www.club4x4romania.ro/forum/viewtopic.php?f=39&t=2224 Este publica, benevola, dezinteresata si destul de aproape de Bucuresti. Daca va intereseaza mai multe amanunte va stau la dispozitie sau puteti sa va inscrieti personal. Dezbateri la intilnirile de joi. Multumesc. LE. Lista cu participantii: (momentan am hotarat sa ne ocupam de cele 20 dulapuri si vopsea+bait) -mariusg - achitat -thx - achitat -George Botoi - achitat -teddybear -achitat -Jean - achitat -boldwhich - achitat -LandAtelier - achitat -cristeaandm - achitat -DKW + Alexa - achitat -MariusM - achitat Editat Decembrie 20, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Da ca se mai poate as dori sa va ajut si eu la acesta actiune, indiferent ca e vorba de bani sau ajutor de alta natura. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Sigur ca se poate. Ne auzim maine pe tf. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Momentan doar donatie, eu si Alexa. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Cum/cu ce am putea participa la umanitara? In alta ordine de idei, eu mi-am luat-o de la max pentru ca am promovat pe forumul lui, fara sa cer aprobarea lui, un eveniment non-comercial prin care se strangeau fonduri pentru umanitara de aici din judetul Constanta, de la Hagieni... Vezi sa nu ti se intample la fel... De abia astept sa activati domeniul clubului. Acolo, cu siguranta, o sa fie un alt fel de forum, unde o sa intru cu placere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Cum/cu ce am putea participa la umanitara? In alta ordine de idei, eu mi-am luat-o de la max pentru ca am promovat pe forumul lui, fara sa cer aprobarea lui, un eveniment non-comercial prin care se strangeau fonduri pentru umanitara de aici din judetul Constanta, de la Hagieni... Vezi sa nu ti se intample la fel... De abia astept sa activati domeniul clubului. Acolo, cu siguranta, o sa fie un alt fel de forum, unde o sa intru cu placere... Alex acelasi lucru l-am facut pe celalalt forum. Iar lista am facut-o aici doar pentru posesori LR. Nu promovez nimic. Editat Noiembrie 29, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Hei, hei, stai asa, ca nu am insinuat nimic! Foarte frumos ceea ce faci si bravo tie! Relatam, cu tristete, doar ca mie mi-a fost taiata craca, de catre sus numitul, cand am incercat ceva asemanator... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Astazi am trecut si eu pe la banca. Acesti copilasi merita atentia noastra. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Pentru sambata, cine merge, ne vedem la Metro, as vrea sa merg si eu cu masina daca nu deranjeaza, sa mai fac si eu un drum lung cu ea. Ceva detalii, Marius... S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Da ne vedem la 10 la Metro Otopeni. De acolo vom vedea cu cate masini mergem mai departe. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Dulapioarele sunt gata si asteapta ziua de Sambata. http://img406.imageshack.us/img406/300/20111212135520.jpg http://img810.imageshack.us/img810/6403/20111212135510.jpg http://img38.imageshack.us/img38/2308/20111212135501.jpg Editat Decembrie 15, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR O mica modificare in ceea ce am scris mai sus. Nu este Metro Otopeni (oricum nu mai exista) ci Metro Baneasa. Editat Decembrie 15, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Haideti baieti cu pozele, ca toti ati avut aparatele cu voi. Mai greu cu developatul, nu? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 (editat) Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR Deocamdata avem asta pana apar si eu cu ale mele: http://www.club4x4romania.ro/forum/v...hp?f=39&t=2224 S-auzim de bine Editat Decembrie 19, 2011 de mariusg Am modificat putin linkul.... :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR A fost frumos si as mai merge ori de cate ori va mai fi nevoie si voi putea sa fac asta. Pacat ca nu am poze si cu copilasii sau de la pregatirile de la Metro, dar eram ocupat cu altele. Felicitari Club4x4Romania si multumim si celor din LROCR care au participat si macar sufleteste. Totodata am cunoscuti si niste oameni minunati, atat cei de acolo care ne-au primit cat si cei care au mers acolo. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Actiune umanitara Craciun 2011- detinatori LR A fost frumos si as mai merge ori de cate ori va mai fi nevoie si voi putea sa fac asta. Pacat ca nu am poze si cu copilasii sau de la pregatirile de la Metro, dar eram ocupat cu altele. Felicitari Club4x4Romania si multumim si celor din LROCR care au participat si macar sufleteste. Totodata am cunoscuti si niste oameni minunati, atat cei de acolo care ne-au primit cat si cei care au mers acolo. [ATTACH=CONFIG]125411[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125412[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125413[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125414[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125415[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125410[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125416[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125409[/ATTACH] S-auzim de bine Multumim pentru poze!Si noi ne-am simtit minunat pentru faptul ca am avut prilejul sa facem o fapta buna,pentru ca unii dintre noi ne-am revazut,si pentru noile cunostinte facute!Felicitari organizatorilor si la cat mai multe astfel de actiuni! Salutari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate